Deze oprijlaan is gelegd met kiezelstenen voor een vorstelijk gevoel vanaf moment één. Wanneer je door de poort een entree maakt op het terrein van Buitenplaats Amerongen, loop je over de oprijlaan door naar Restaurant Bentinck, Kasteel Amerongen of het Koetshuis

Vergaderarrangement met wandeling

Wilt u met uw collega’s even weg uit de drukte van de stad en nieuwe inspiratie opdoen?

Vergaderen bij Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel betekent vergaderen op unieke locatie op de Utrechtse Heuvelrug of in de Gelderse Vallei. Met moderne audio- en visuele voorzieningen, verrukkelijk eten en drinken en met onze uitstekende service en aandacht voor details heeft u gegarandeerd een onvergetelijke dag. Ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw bijeenkomst haalt. 

Vergaderen kan soms best wel vermoeiend zijn. Onderzoek toont aan dat wandelen tijdens een vergadering ontzettend goed werkt. Wandelen versterkt het creatief vermogen. Tijdens een wandeling kom je vaak tot nieuwe perspectieven, ideeën en ontdekkingen. Speciaal daarvoor is dit vergaderarrangement opgesteld. Onze locaties kennen een prachtige natuurrijke omgeving, perfect voor een wandeling.

Vergaderarrangement (8 uur) met wandeling

  • Onbeperkt Nespresso koffie, cappuccino, losse theeselectie, frisdranken en koekjes gedurende ontvangst en bijeenkomst;
  • Zoete lekkernij tijdens de ochtendpauze;
  • Luxe broodjeslunch;
  • Hartige lekkernij tijdens de middagpauze;
  • Naborrel met dranken Hollands assortiment, tafelgarnituur en bittergarnituur (30 minuten).

Dit arrangement bedraagt € 67,50 per persoon (exclusief huur van de locatie en btw)

*Dit arrangement is ook te boeken zonder de naborrel. De kosten bedragen dan € 47,50 per persoon.
*Het moment van de wandeling kan in samenspraak met ons salesteam afgestemd worden.

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp