Plan uw bijeenkomst op Buitenplaats Sparrendaal of op Buitenplaats Amerongen. Liever met eigen ogen zien? Plan een locatiebezoek!

Onze locaties zijn gevestigd in het zuiden van de provincie Utrecht. Dit is bij de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Het landgoed zorgt voor een prachtige ambiance. Daarnaast zorgen de diverse locaties voor zowel kleinschalige als grote bijeenkomsten. Een centraal gelegen locatie die goed bereikbaar is en die net even anders voelt dan het alledaagse. Dat is wat onze zakelijke gasten zoeken en dan ook vinden in onze twee toplocaties: Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal.

Buitenplaats Amerongen is met zorg gerestaureerd, met smaak ingericht en wordt met liefde, plezier en vakmanschap uitgebaat door SWIJNENBURG | meet & celebrate.

Tegenwoordig organiseert Buitenplaats Amerongen 250 bijeenkomsten per jaar met een team van 30 gedreven professionals. Buitenplaats Amerongen is daarnaast een veelzijdige evenementenlocatie voor zakelijke bijeenkomsten.

De medewerkers en de locaties van SWIJNENBURG | meet & celebrate staan klaar om uw gasten te verwelkomen en u te ontzorgen.

Buitenplaats Sparrendaal is geschikt voor gezelschappen van 20 tot 200 personen en wordt altijd exclusief voor u gereserveerd.

Het landhuis en de parktuin van Buitenplaats Sparrendaal zorgen voor een stijlvolle entourage voor uw bedrijfsevenement, vergadering, congres of productintroductie. Het exterieur is dan ook volledig intact en veel beeldbepalende items van het interieur, zoals de behangschilderingen en Rococo stijlelementen, zijn bewaard gebleven.