High Tea op de Utrechtse Heuvelrug

High tea op een landgoed op de Utrechtse Heuvelrug? De high tea bij restaurant Bentinck is een lichte maaltijd met een selectie verfijnde zoete en hartige gerechtjes, waarbij de fijnste theesoorten gedronken worden. We serveren de high tea vanaf 8 personen en alleen op reservering vanaf 13.30 uur, de laatst mogelijke aanvangstijd is 15.00 uur. De high tea bestaat uit diverse hartige en zoete gerechten.

Vermeld in het opmerkingen veld alstublieft dat het de high tea betreft. Voor reserveringen binnen 24 uur graag telefonisch reserveren.

Hartig

Wrap met zalm & komkommer
Tosti parmaham en kaas van de Heerlijkheid Mariënwaerd
Sandwich kip, ei en Parmezaan
Groentenbouillon met kruiden en specerijen
Vegetarische quiche
Quinoasalade met avocado en peterselie
Weckpotje met zoetzure groenten uit de moestuin

Zoet

Crème brûlée met rooibos-vanillethee
Limoen-cheesecake
Chocoladebrownie met kidneybonen
Madeleine met lemoncurd
Bonbons en cacaoboontjes
Gegrilde ananas op rum
Scones met clotted cream

Omdat we met verse en seizoensproducten werken kan de samenstelling soms afwijken. De Afternoon tea is ook vegetarisch te serveren, geeft u dit dan aan in het opmerkingenveld bij de reservering.

Prijs: 29,50 per persoon.

Cava Pere Ventura Brut | Penedes | Xarel.lo – Macabeo  | 8,00

Kinderen tot 12 jaar: 17,50 per kind. De Afternoon tea bestaat dan uit: ranja of thee, vers fruitsalade, bonbons, assortiment sandwiches, huisgemaakte quiche en een brownie.

Reserveren

Voor de high tea dient u vooraf te reserveren. Reserveren kan telefonisch via 0343 20 6000 of via het reserveerformulier. Vermeld in het opmerkingen veld alstublieft dat het de high tea betreft, eventuele dieetwensen en de leeftijden van eventuele kinderen.

Reserveert u binnen 24 uur voor de door u gewenste aanvangstijd? Dan vernemen wij uw reserveringsaanvraag graag telefonisch.

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij SWIJNENBURG meet & celebrate?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je!

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.