Bij SWIJNENBURG | meet & celebrate bent u aan het juiste adres voor een heerlijk en sfeervol kerstdiner.

Op onze toplocaties, Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal, ontvangen wij maar al te graag uw gasten in prachtig aangeklede ruimtes voor een stijlvol kerstdiner.

De fakkels branden langs de oprijlaan, kerstballen glimmen in de boom en op de achtergrond klinkt muziek uit die tijd van het jaar. Ook zijn de tafels prachtig gedekt en staan onze medewerkers klaar met een warme glimlach. Daarnaast wordt er een heerlijk aperitief geserveerd. Tijdens de hele avond hoeft u dan ook alleen maar te genieten.

Bovendien hebben wij op basis van onze ervaring een prachtig arrangement samengesteld voor een kerstdiner dat u en uw gasten niet snel zullen vergeten.

 • 18:00

  Ontvangst

  Wij serveren een glas Cava Brut, alsmede diverse aperitief hapjes en tafelgarnituren. De fakkels branden en er staan manden klaar met plaids tegen de kou. Gedurende het verloop van de avond serveren wij dranken uit het Hollands drankenassortiment.

 • 19:00

  Diner

  Wij nodigen u uit aan tafel te gaan. De bijgebouwen zijn tijdens de kerstdagen in een eigentijdse, stijlvolle kerstsfeer aangekleed. Uw gastheer/vrouw licht graag het speciaal voor deze bijzondere dagen samengestelde dinermenu toe, en schenkt tijdens de avond een selectie passende dinerwijnen.

 • 22:30

  Naborrel

  Voor de gasten die nog wat langer van de sfeer willen genieten, serveren wij nog een naborrel aan de bar.

Het arrangement
 • Ontvangst met Cava brut, tafelgarnituur, koude en warme borrelhapjes
 • 4 gangen kerstdiner, inclusief passend wijn/ waterarrangement
  afgesloten met koffie/thee
 • Aankleding van de ruimtes, de (diner)tafels en muziek in kerstsfeer

De kosten voor dit culinaire arrangement bedragen  97,50 p.p. exclusief btw.

U kunt uw diner natuurlijk ook uitbreiden met een sfeervolle winterse wandeling, een bezoek aan Kasteel Amerongen of andere activiteit en een overnachting voor uw gasten.

Het arrangement is te reserveren vanaf 35 personen. Wilt u een kerstdiner geven voor een kleiner gezelschap, of heeft u een ander programma in gedachten, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Het menu

Salade van Noordzee krab

**

Velouté soep van pastinaak

**

Hertenrug met jus van kruidnagel

**

Chocolade tartellete met amandel crumble, kokos parfait en gegaarde ananas

 

Uiteraard hebben wij per gang een verrukkelijk en origineel vegetarisch alternatief voorhanden.

Ontvangt u uw gasten voor uw zakelijk kerstdiner bij Swijnenburg?

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen op een van onze landgoederen en maak direct van het moment gebruik om uw ideeën door te spreken. Wij geven graag advies over de perfecte invulling van uw kerstdiner, laten u met alle liefde de verschillende ruimtes zien én vertellen u zonder enige moeite over de verrukkelijke mogelijkheden op culinair gebied.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

achtergrond
schets

Zullen wij u bellen?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.