Bij SWIJNENBURG | meet & celebrate bent u aan het juiste adres voor een spetterend kerstfeest.

Op onze toplocaties, Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal, ontvangen wij maar al te graag uw gasten in prachtig aangeklede ruimtes voor een stijlvol kerstdiner.

De fakkels branden langs de oprijlaan, kerstballen glimmen in de boom en op de achtergrond klinkt muziek uit die tijd van het jaar. Ook zijn de tafels prachtig gedekt en staan onze medewerkers klaar met een warme glimlach. Tijdens de hele avond hoeft u dan ook alleen maar te genieten.

Bovendien hebben wij op basis van onze ervaring een prachtig arrangement samengesteld voor een kerst samenzijn dat u en uw gasten niet snel zullen vergeten.

 • 19:00

  Ontvangst

  Ontvangst. Wij serveren een sprankelend aperitief en diverse tafelgarnituren. Buiten branden de fakkels en staan manden klaar met plaids tegen de kou. Gedurende het verloop van de avond serveren wij dranken uit het Hollands drankenassortiment.

 • 19:30

  Walking dinner

  Wij starten met het uitserveren van het walking diner. Alle gangen worden gepresenteerd op kleine bordjes, in glaasjes of in kommetjes, zodat men de gerechtjes gemakkelijk zowel staand als zittend kan nuttigen. Een walking diner biedt uitstekende mogelijkheden om in een ontspannen, informele sfeer samen te zijn.

 • 21:00

  Live muziek

  Live muziek! Voor een passende muzikale invulling doen wij u graag separaat een voorstel. We beschikken over diverse partners die een keur van DJ’ s of bands kunnen presenteren.

 • 00:00

  Einde van de avond

  Einde van de avond en vertrek van de gasten.

Het arrangement
 • Ontvangst met feestelijk aperitief en tafelgarnituur
 • Dranken uit het Hollands assortiment gedurende de avond (19.00-0.00 uur)
 • Winters walking diner zoals omschreven, met koffie en thee ter afsluiting
 • Aankleding van de ruimtes en de (sta)tafels in kerstsfeer

De kosten voor dit arrangement bedragen 87,00  p.p. ex btw. De DJ of band is niet inbegrepen in dit arrangement.

Wij bieden dit arrangement aan voor gezelschappen vanaf 50 personen. Ontvangt u minder gasten of heeft u een ander programma in gedachten, vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

Het menu

Salade van Noordzee krab

**

Velouté soep van pastinaak

**

Gebakken griet filet met parelgort en beurre blanc

**

Hertenrug met jus van kruidnagel

**

Chocolade tartellete met amandel crumble, kokos parfait en gegaarde ananas

Ontvangt u uw gasten voor uw kerstfeest of eindejaarsfeest bij Swijnenburg?

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen op een van onze landgoederen en maak direct van het moment gebruik om uw ideeën door te spreken. Wij geven graag advies over de perfecte invulling van uw kerstborrel, laten u met alle liefde de verschillende ruimtes zien én vertellen u zonder enige moeite over de verrukkelijke mogelijkheden op culinair gebied.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

achtergrond
schets

Bel mij terug!

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.