Op zoek naar originele kerstpakketten of relatiegeschenken?

Bij Swijnenburg | meet & celebrate helpen we u graag aan een mooi kerst relatiegeschenk voor uw medewerkers of zakelijke relaties. Met verschillende producten uit onze kasteelmoestuin produceren we gin, cider en mousserende wijn. Onze producten hebben allemaal een eigen verhaal wat het extra leuk maakt om cadeau te doen. We hebben diverse kerstpakketten samengesteld met onze mooie streekproducten.

Kerstpakket – Ooievaar Cider & 2 cider glazen

De Ooievaar Cider dankt haar naam aan de schoorstenen van Kasteel Amerongen die sinds jaar en dag het domein zijn van een ooievaarskoppel. Elk voorjaar keren ‘onze’ ooievaars terug naar het nest om er, hoog boven de boomgaarden, hun eieren uit te broeden.

Onze Ooievaar cider is gemaakt van biologische appels uit de historische stamboomgaarden van Kasteel Amerongen. Kenmerkend voor deze cider is de volle fruitsmaak met subtiele zoetigheid. Geniet van de sprankelende huisgemaakte cider als aperitief of in combinatie met kaas of een fris dessert. De non-alcoholische variant is er om op ieder moment van de dag van te genieten.

In dit kerstpakket met streekproducten vindt u een Ooievaar Cider, een non-alcoholische Ooievaarcider en twee bijbehorende cider glazen helemaal in stijl.

Prijs: € 35 (excl. Btw.)

Kerstpakket – Ooievaar Cider, 2 cider glazen & appels in een appelkistje

Wilt u de Ooievaar Cider helemaal in stijl weggeven als kerstpakket? De Ooievaar Cider, non-alcoholische Ooievaarcider en twee bijbehorende cider glazen geeft u dan weg in een appelkistje gevuld met appels uit de boomgaard.

Prijs € 39,50 (excl. Btw.)

Kerstpakket – Gin Lady Magnolia

Onze Gin Lady Magnolia is vervaardigd met de mooiste Magnolia bloemen uit de tuin van Kasteel Amerongen. Al eeuwen staan hier twee bomen die slechts drie weken per jaar in bloei staan. Tijdens deze periode worden de bloemen geplukt waaruit de gin wordt gedestilleerd. Door toevoeging van kruiden uit de moestuin van het kasteel en Aziatische citrusvruchten is het een floraal uitgesproken en dorstlessende gin geworden.

In dit kerstpakket vindt u onze Gin Lady Magnolia en de non-alcoholische Gin Lady Magnolia.

Prijs € 79,50 (excl. Btw).

Kerstpakket – Graaf Bentinck Amerongen Brut

Onze mousserende wijn Graaf Bentinck is gemaakt volgens de traditionele methode. Nadat de Chardonnay druiven zorgvuldig zijn geplukt volgt de vinificatie. Na de tweede vergisting in de fles rijpt de wijn nog 30 maanden op de gist. Dit geeft de wijn een elegante mousse en een bijzonder karakter.

Graaf Bentinck is een volle wijn met aroma’s van vlierbloesem, witte perzik, mango en een lichte toets van vanille. Een leuk en feestelijk relatiegeschenk om weg te geven!

Prijs € 35 (excl. Btw)

Meer weten?

Wilt u relatiegeschenken bestellen of meer informatie over onze kerstpakketten, neem gerust contact met ons op via 0343-206000. U kunt ook een e-mail sturen naar info@swijnenburg.com.
Zelf originele kerstpakketten of relatiegeschenken samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

achtergrond
schets

Meer weten?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.