Bijeenkomen op Buitenplaats Amerongen

Onze evenementenlocatie voelt net even anders dan het alledaagse.

Mogelijkheden

Verras uw gasten met een bijzondere omgeving in Midden-Nederland. Een centraal gelegen locatie nabij Utrecht. Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen ervoor dat het memorabel wordt. In onze prachtige historische gebouwen rondom Kasteel Amerongen ontvangen wij uw gasten voor vergaderingen, evenementen, personeelsfeesten, presentaties en congressen van 2 tot 350 personen. We willen u 100% ontzorgen en lekker eten en drinken is daarbij vanzelfsprekend. Ons team van ervaren én enthousiaste medewerkers staat voor u klaar!

VERGADEREN

Vergaderen bij Buitenplaats Amerongen betekent vergaderen op een unieke locatie met moderne audio- en visuele voorzieningen, verrukkelijk eten en drinken, uitstekende service en met aandacht voor details. Ons doel is dat u het maximale resultaat uit uw bijeenkomst haalt.

EVENEMENT

Het organiseren van een bedrijfsevenement biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf op zijn best te presenteren. Buitenplaats Amerongen is een goed bereikbare en inspirerende locatie die voorzien is van alle moderne voorzieningen. Ons team neemt u de praktische zorgen volledig uit handen.

PRODUCTPRESENTATIE

Wij zien het als een uitdaging om samen met u een productpresentatie te organiseren waarop u nog jaren tevreden terugkijkt. Buitenplaats Amerongen staat garant voor een stijlvolle en inspirerende omgeving, een verrukkelijke culinaire invulling en uitstekende service met aandacht voor details.

TRAINEN

Wanneer u met uw medewerkers voor een bedrijfstraining naar Buitenplaats Amerongen komt, betekent dit trainen in een bijzondere historische omgeving, met binnen- en buitenmogelijkheden, moderne audio- en visuele voorzieningen, eten, drinken én service op topniveau.

Bedrijfsfeest

Uw klanten en medewerkers wilt u af en toe eens extra in het zonnetje zetten. Dat doet u natuurlijk op een toplocatie, waar een goede sfeer gegarandeerd is en de mogelijkheden eindeloos zijn. Nodig al uw medewerkers uit voor een spetterend feest in de verschillende gebouwen en terrassen van Buitenplaats Amerongen.

EINDEJAARSFEEST

Wat is er sfeervoller dan de kerstdagen starten met een feestelijk kerstdiner, kerstborrel of kerstfeest voor uw zakelijke relaties of collega’s? Buitenplaats Amerongen toveren we om in winterse sferen. De fakkels branden, de kerstbomen tuigen we op en ons team staat klaar om uw gasten te laten genieten van een heerlijke avond.

CULINAIR

Van luxe diners voor 250 personen tot fine dining voor 15 personen. Ons keukenteam van Restaurant Bentinck voorziet ook in de culinaire invulling van Buitenplaats Amerongen. We koken op topniveau, waarbij de chefs zich laten inspireren door de Franse keuken, de seizoenen en de groenten uit de moestuinen van het kasteel.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Ruimtes

Verspreid door de 18e -eeuwse tuinen liggen de historische bijgebouwen van Buitenplaats Amerongen, die zijn ingericht als evenementen- en vergaderlocaties: het Koetshuis en het Poortgebouw. Het Kasteel is in gebruik als museum en vormt een prachtig decor samen met de eeuwenoude kasteeltuinen.

Het Poortgebouw
Het Poortgebouw
Het Poortgebouw
Het Poortgebouw

Het Poortgebouw is een uitstekende locatie voor gezelschappen van 20 tot 130 personen. Het gebouw beschikt over twee grote zalen, een kleinere ruimte en een groot terras. Op het terras kan heerlijk geborreld worden.

Op de begane grond vindt u de sfeervolle wagenberging, met bar en een riant terras en de Hoge opkamer. Op de bovenverdieping vindt u de voormalige hooizolder, gekenmerkt door een imposante balkenconstructie en een volledig houten kap.

Bekijk hier de plattegrond.

TheaterBorrelInformeel dinerDiner
Poortgebouw100120120104
Het Koetshuis
Het Koetshuis
Het Koetshuis
Het Koetshuis
Het Koetshuis

Het Koetshuis is uitermate geschikt voor gezelschappen tot 230 personen. Vroeger bood dit gebouw onderdak aan de verzameling koetsen van de adellijke families die het Kasteel bewoonden.

Het imposante gebouw met hoge zoldering bestaat uit twee ruimtes, die van elkaar gescheiden worden door de immense originele ensuite deuren. Het gebouw heeft een prachtige eigentijdse uitstraling, is voorzien van alle moderne faciliteiten en aan de voorzijde ligt een fraai terras.

Bekijk hier de plattegrond.

TheaterBorrelInformeel dinerDinerFeest
Koetshuis200250200150225
Maak een offerte
Bent u op zoek naar inspirerende en bijzondere locatie voor uw zakelijke evenement in Midden-Nederland? Maak zelf vrijblijvend een offerte voor uw bijeenkomst op Buitenplaats Amerongen.
Maak een offerte

Ervaringen

Veelgestelde vragen

 • Waar kan ik parkeren?

  Bij Buitenplaats Amerongen kunt u gratis parkeren op onze parkeerplaats tegenover de toegangspoort. Hier is ruimte voor 100 voertuigen.

 • Wat zijn de openingstijden?

  Voor zakelijke bijeenkomsten openen wij het gehele jaar door, op reservering, onze poorten.

 • Openingstijden kantoor

  Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur
  Op zaterdagen zijn wij vanzelfsprekend aanwezig voor bezichtigingen van de locatie. Dit kan alleen op afspraak vanwege lopende ontvangsten en feesten. Bel ons gerust om een afspraak te maken:

  Buitenplaats Amerongen: 0343 – 20 60 01

 • Kan ik bij jullie overnachten?

  Op Buitenplaats Amerongen is het niet mogelijk te overnachten. Er bevinden zich wel meerdere overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving.

 • Hoe kom ik bij jullie met het openbaar vervoer?

  Buitenplaats Amerongen is bereikbaar via buslijn 50 vanaf station Driebergen-Zeist. U neemt lijn 50 richting Veenendaal of Wageningen. U stapt uit bij de halte ‘Dorp’ en wandelt bij de rotonde linksaf het oude dorp in, via de Nederstraat. Deze loopt wat af. Houd rechts aan, bij de T-splitsing (tegenover u ziet u een kapsalon) gaat u links, en dan wandelt u na ca. 100 meter rechts via het smeedijzeren hek richting Buitenplaats Amerongen.

 • Is het mogelijk om eigen catering te verzorgen op deze locatie?

  Het verzorgen van een eigen catering is niet mogelijk, maar we hebben een eigen team en een eigen professionele keuken die dit graag, en goed, voor u verzorgt!

 • Kunnen wij eigen techniek verzorgen?

  Eigen techniek verzorgen is mogelijk. Wij werken geregeld met AV-leveranciers samen die eventueel de techniek voor u kunnen regelen.

 • Wat zijn de kosten voor een evenementlocatie?

  Maak hier vrijblijvend een offerte aan.

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp