Trouwen op Buitenplaats Amerongen

De ideale partner hebben jullie al gevonden. Nu nog de ideale trouwlocatie in Amerongen…

Mogelijkheden

Jullie bruiloft vieren bij Buitenplaats Amerongen betekent trouwen op een fantastische plek centraal gelegen in Nederland. Zonder zorgen. Met een groot of klein gezelschap. Met een feestelijke middagborrel en een intiem diner ter afsluiting of met een uitbundig feest. Informeel, stijlvol, ingetogen, chic of met veel grandeur. Het is helemaal aan jullie, hoe jullie in Amerongen willen trouwen. Jullie wensen omzetten in een ideale trouwdag die perfect bij jullie past: dat is onze uitdaging.

Elke bruiloft is anders omdat elk bruidspaar anders is. Op basis van onze ruime ervaring met het organiseren van bruiloften, hebben wij een aantal elementen voor jullie op een rijtje gezet voor trouwen in Amerongen. Die kun je gebruiken als startpunt. Wij bespreken graag hoe we van die elementen één mooi geheel kunnen maken, dat perfect bij jullie past.

ONTVANGST

Jullie complete dag kan bij Buitenplaats Amerongen gevierd worden. En trouwen bij Kasteel Amerongen begint eigenlijk altijd met het ontvangst van jullie gasten. Door onze medewerkers, die de hele dag voor jullie klaar zullen staan, worden de gasten ontvangen met een kop koffie, fruitwater en kleine zoetigheden. De grote dag waar jullie samen naar hebben uitgekeken, gaat nu echt beginnen!

CEREMONIE

Of je er de dag nu mee begint of niet: het voornaamste onderdeel van jullie bruiloft is de ceremonie waarin je elkaar daadwerkelijk het ja-woord geeft. Onze trouwlocatie in Amerongen beschikt over verschillende historische panden waar getrouwd kan worden. Op de Hooizolder in het Poortgebouw, in het Koetshuis of bij mooi weer in de tuinen of onder de paviljoentent. Stuk voor stuk bijzonder mooie trouwlocaties in Amerongen!

TOOST, TAART EN BORREL

Na de huwelijksceremonie is het tijd voor een hapje en een drankje. Wat spreekt jullie het meeste aan? Het aansnijden van de bruidstaart, een gezellige borrel of een high tea? Graag stellen wij met jullie een programma samen wat naadloos bij jullie idee van trouwen in Amerongen past.

DINER

Geniet van een ontspannen samenzijn met jullie vrienden en familie tijdens het diner. Of het nu een gezeten diner is met mooie speeches, een sharing diner aan lange tafels, een walking diner met kleine gerechtjes of bij mooi weer een barbecue op het terras: jullie en jullie gasten krijgen alleen het allerbeste! Wij horen graag wat jullie wensen zijn, wat betreft trouwen op Buitenplaats Amerongen.

FEEST

De meeste bruidsparen kiezen voor een bruisende afsluiting met een DJ of een band. Op onze trouwlocatie in Amerongen is het Koetshuis hiervoor een zeer geschikte feestlocatie. Ruimte genoeg om te dansen en plek om te borrelen en waar jullie gasten gezellig kunnen kletsen, bij mooi weer op het terras gelegen aan de voorkant van het Koetshuis.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Ruimtes

In Amerongen trouwen? Op Buitenplaats Amerongen vind je prachtige oude gebouwen met een modern designinterieur, omringd door weelderige tuinen en heerlijke terrassen.

Het Poortgebouw
Het Poortgebouw
De Hooizolder

Het Poortgebouw op Buitenplaats Amerongen is een uitstekende trouwlocatie in Amerongen voor de ontvangst van jullie gasten, voor de borrel, het diner en een receptie voor gezelschappen van 20 tot 120 personen.

In het Poortgebouw vind je op de begane grond de bar in de oude wagenberging en een ruim, eigen terras. Op de eerste verdieping, op de hooizolder, beschikken jullie over een uitstekende geluidsinstallatie en vaste beamers en projectieschermen. Deze ruimte hebben wij tevens voorzien van luchtbehandeling.

Bekijk hier de plattegrond.

CeremonieReceptie/BorrelInformeel dinerDiner
Poortgebouw100120120104
Het Koetshuis
Het Koetshuis
Het Koetshuis
Het Koetshuis
Het Koetshuis
Het Koetshuis

Het Koetshuis is uitermate geschikt voor huwelijksceremonies, het houden van diners, recepties en feestavonden voor gezelschappen tot 230 personen. Op maandagen kan het Koetshuis in combinatie met de Stallen (restaurant Bentinck) worden gebruikt voor grote feesten (tot 350 personen).

In het Koetshuis beschikken jullie over een uitstekende geluidsinstallatie met microfoon, een vaste laser beamer voor perfect kleurrijk en krachtig beeld met een breedbeeldprojectiescherm (4,5 m x 2,5 m) en een katheder voor speeches. Het gebouw is voorzien van airconditioning en heeft een eigen bar en een ruim, eigen terras.

Bekijk hier de plattegrond.

CeremonieReceptie/borrelInformeel dinerDinerFeest
Koetshuis150250200150225
Tuinen
Tuinen
Tuinen
Tuinen

Op verschillende plekken in de historische tuinen van Buitenplaats Amerongen kan de huwelijksceremonie buiten plaatsvinden. Willen jullie in Amerongen bij het Kasteel trouwen? Dan maakt dit uitzicht het perfecte plaatje compleet.

Zijn jullie enthousiast?
Jullie mogen een voorbereidingstraject verwachten waarin wij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen! Vragen over op Buitenplaats Amerongen trouwen? Neem contact op! Maak vrijblijvend zelf een offerte voor jullie huwelijksdag.
Maak een offerte

Ervaringen

Veelgestelde vragen

We willen jullie 100% ontzorgen en laten jullie wensen leidend zijn in alles wat wij doen

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp