Afscheid op Buitenplaats Sparrendaal

Een persoonlijke afscheidsceremonie op een authentieke en stijlvolle locatie.

Mogelijkheden

Een centraal gelegen locatie in Driebergen-Rijsenburg die goed bereikbaar is voor gasten uit het hele land en waar u volledig ontzorgd wordt. Dat is wat u vindt bij Buitenplaats Sparrendaal. Vanzelfsprekend zijn we voor u en uw uitvaartbegeleider direct bereikbaar en doen we er alles aan om, in korte tijd, een afscheid op professionele wijze te organiseren. Kwaliteit en hoogstaande service staan bij ons bijzonder hoog in het vaandel. 

Uitvaartdienst

Afscheid nemen kan op veel verschillende manieren. Een persoonlijke uitvaart wordt steeds belangrijker en bij Buitenplaats Sparrendaal helpen we graag met het verzorgen van een bijzonder afscheid. Het landhuis is exclusief voor u en zo bieden we u een plek waar u met familieleden en vrienden afscheid kunt nemen. Na de dienst bieden we de mogelijkheid om na te praten en serveren we bijvoorbeeld een lunch, borrel of diner.  

Condoleance

Een stijlvolle locatie om afscheid te nemen van uw dierbare maakt onderdeel uit van hoe de condoleance wordt vormgegeven. Een fijne en intieme plek biedt vaak een meerwaarde. Een plek om met familieleden en vrienden de tijd te nemen om de overledene te herdenken en herinneringen op te halen. Op Buitenplaats Sparrendaal kunnen we een bijzonder afscheid verzorgen in samenwerking met u, als nabestaande, en uw uitvaartonderneming.

We zullen u en uw gasten volledig ontzorgen, zodat jullie waardig afscheid kunnen nemen.

Ruimtes

Sparrendaal heeft klassieke, fijne ruimtes waar u op een waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Buitenplaats sparrendaal
ReceptieInformeel dinerDiner
Buitenplaats Sparrendaal15012080
Grote salon

Op de bel-etage vindt u de Grote Salon, een perfecte ruimte voor samenkomen met circa 50 gasten. Daarnaast heeft deze ruimte een prachtig uitzicht over de parktuin. 

Lounge

De lounge heeft een fijne, huiselijke sfeer waar gasten zich ten alle tijden even kunnen terugtrekken. Een lichte ruimte met prachtige wanddecoratie gelegen op de bel-etage van ons landhuis.

Bar

Op de bel-etage vindt u, net als de Lounge en de Grote Salon, de Bar. Alle ruimtes op de bel-etage samen vormen een prachtig decor voor een informeel diner of afscheid met circa 120 personen. 

Raadzaal

De Raadzaal is de grootste ruimte van het landhuis en kan worden gebruikt voor een afscheid met 100 gasten. In de Raadzaal beschikken jullie over een uitstekende geluidsinstallatie met microfoon, een vaste beamer voor perfect kleurrijk en krachtig beeld met een breedbeeldprojectiescherm en een katheder voor speeches. 

Gouden kamer

De Gouden kamer wordt doorgaans gebruikt voor de ceremonie of als ruimte waar de gasten zich even terug kan trekken. Deze etage is ook met de lift bereikbaar. 

Heeren kamer

Op de eerste verdieping liggen de Raadzaal, Gouden kamer en Heeren kamer. De Heeren kamer wordt doorgaans gebruikt als ruimte waar onze gasten zich even terug kunnen trekken. 

Veelgestelde vragen

 • Waar kan ik parkeren?

  Bij Buitenplaats Sparrendaal kunt u gratis parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein aan de Bosstraat, Driebergen-Rijsenburg. U wandelt dan via de parktuin naar het landhuis. Hier is ruimte voor 75 voertuigen.

 • Hoe kom ik bij jullie met het openbaar vervoer?

  Buitenplaats Sparrendaal is op enkele minuten lopen gelegen van station Driebergen-Zeist. Vanaf treinstation Driebergen-Zeist: buslijn 50, 56 of 71 brengen u naar halte ‘Rijsenburg’, die zich direct tegenover de Buitenplaats bevindt.

 • Op welke dagen zijn jullie aanwezig?

  Voor zakelijke bijeenkomsten openen wij dagelijks het gehele jaar door, op reservering, onze poorten.

 • Openingstijden kantoor:

  Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur

  Op zaterdagen zijn wij vanzelfsprekend aanwezig voor bezichtigingen van de locatie. Dit kan alleen op afspraak vanwege lopende ontvangsten en feesten. Bel ons gerust om een afspraak te maken:

  Buitenplaats Sparrendaal: 0343 – 20 60 06

 • Is het ook mogelijk om eigen catering te verzorgen op deze locatie?

  Het verzorgen van een eigen catering is niet mogelijk, maar we hebben een eigen team en een professionele keuken die dit graag en goed voor u verzorgt!

We laten uw wensen leidend zijn.

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp