Bijeenkomen op Buitenplaats Sparrendaal

Verras uw gasten met een exclusieve en bijzondere evenementenlocatie.

Mogelijkheden

Een centraal gelegen locatie in Midden-Nederland. Het landhuis vormt een prachtige entourage voor uw vergadering, bedrijfsevenement, productpresentatie of bedrijfsfeest van 20 tot 200 personen. Welk evenement u ook wil organiseren op Buitenplaats Sparrendaal: u heeft het hele landhuis en de tuinen altijd exclusief voor uw gezelschap ter beschikking. Ons team van ervaren én enthousiaste medewerkers staat klaar om van uw bijeenkomst een memorabel event te maken! 

Vergaderen

Vergaderen op Buitenplaats Sparrendaal staat garant voor een unieke beleving. Het landhuis en de prachtig gedecoreerde kamers zorgen voor een inspirerende omgeving wat uw bijeenkomst zeker ten goede zal komen. Met onze moderne audio- en visuele voorzieningen, verrukkelijk eten en drinken én met onze uitstekende service ontzorgen wij u en uw gasten volledig. 

Evenement

Het organiseren van een bedrijfsevenement biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf op zijn best te presenteren. Buitenplaats Sparrendaal is een goed bereikbare en inspirerende locatie die voorzien is van alle moderne voorzieningen. Ons doel is dat u het maximale uit uw evenement haalt. Ons team neemt u daarom de praktische zorgen volledig uit handen. 

Productpresentatie

Het organiseren van productpresentatie vraagt om een goed bereikbare, stijlvolle en inspirerende locatie die voorzien is van alle moderne voorzieningen en waar attente medewerkers u de praktische zorgen volledig uit handen nemen. Zo’n locatie vindt u op Buitenplaats Sparrendaal. Wij zien het als een uitdaging om samen met u een productpresentie te organiseren waar u nog jaren zeer tevreden op terugkijkt. 

Trainen

Buitenplaats Sparrendaal is een inspirerende omgeving en daarmee een perfecte locatie als u voor uw medewerkers een bedrijfstraining organiseert. Bij mooi weer kunt u uiteraard ook gebruikmaken van de parktuin waar u en uw gasten de lunch kunnen nuttigen, waar geborreld kan worden of waar een activiteit kan plaatsvinden. Wij zetten uw wensen graag om in een passend programma.

Bedrijfsfeest

Uw klanten en medewerkers wilt u af en toe eens extra in het zonnetje zetten. Dat doet u natuurlijk op een toplocatie, waar een goede sfeer gegarandeerd is en de mogelijkheden eindeloos zijn. Nodig al uw medewerkers uit voor een spetterend feest op Buitenplaats Sparrendaal. Het landhuis is de hele avond exclusief voor u.

Eindejaarsfeest

Wat is er sfeervoller dan de kerstdagen starten met een feestelijk kerstfeest, kerstdiner of walking diner voor uw zakelijke relaties of collega’s? Buitenplaats Sparrendaal toveren we om in winterse sferen. De fakkels branden, de kerstbomen tuigen we op en ons team staat klaar om uw gasten te laten genieten van een heerlijke avond. 

Culinair

Van luxe diners voor 200 personen tot fine dining voor 20 personen. Ons keukenteam van restaurant Bentinck voorziet ook in de culinaire invulling van Buitenplaats Sparrendaal. We koken op topniveau, waarbij de chefs zich laten inspireren door de Franse keuken, de seizoenen en de groenten uit de moestuinen van het kasteel. 

Wij willen u en uw gasten 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat we doen.

Ruimtes

Sparrendaal heeft klassieke, sfeervolle ruimtes waar u kunt bijeenkomen. Uw gasten kunnen van de verschillende ruimtes en de heerlijke tuinen genieten. Daarbij biedt het sfeervolle landgoed voldoende binnen- en buitenmogelijkheden. 

Buitenplaats Sparrendaal
TheaterBorrelInformeel dinerDinerFeest
Buitenplaats Sparrendaal9015012080130
Grote salon

Op de bel-etage vindt u de Grote Salon, een perfecte ruimte voor bijeenkomsten met circa 50 gasten. Daarnaast heeft deze ruimte een prachtig uitzicht over de parktuin. 

Lounge

De lounge heeft een fijne, huiselijke sfeer en dient perfect als break-out room of vergaderruimte. Een lichte ruimte met prachtige wanddecoratie gelegen op de bel-etage van ons landhuis.

Bar

Op de bel-etage vindt u, net als de Lounge en de Grote Salon, de Bar. Alle ruimtes op de bel-etage samen vormen een prachtig decor voor een informeel diner of feest met circa 120 personen. 

Heeren kamer

Op de eerste verdieping liggen de Raadzaal, Gouden kamer en Heeren kamer. De Heeren kamer wordt doorgaans gebruikt als ruimte waar uw gasten zich even terug kunnen trekken, maar is ook zeer geschikt als break-out room of vergaderruimte. 

Raadzaal

De Raadzaal is de grootste ruimte van het landhuis en kan worden gebruikt voor feesten of diners met 100 gasten. Daarnaast dient deze zaal uitermate geschikt als ruimte voor een plenaire sessie. In de Raadzaal beschikken jullie over een uitstekende geluidsinstallatie met microfoon, een vaste beamer voor perfect kleurrijk en krachtig beeld met een breedbeeldprojectiescherm en een katheder voor speeches. 

Gouden kamer

De Gouden kamer wordt doorgaans gebruikt als break-out room of vergaderruimte. Deze etage is ook met de lift bereikbaar. 

Parktuin

Als het weer het toelaat, is het prachtig om bij ons buiten te vergaderen. Aan de achterzijde van het landhuis bevindt zich een grote parktuin gelegen, compleet met grasvelden, waterpartijen, slangenmuur en berceau (tunnel van heggen). Ook deze tuin staat uw gezelschap ter beschikking. 

Op het terras aan de achterzijde van het landhuis is het goed toeven en ook het gazon kan bij mooi weer gebruikt worden voor een aangenaam buitendiner.  

Maak een offerte

Bent u op zoek naar inspirerende en bijzondere locatie voor uw zakelijke evenement in Midden-Nederland? Maak zelf vrijblijvend een offerte voor uw bijeenkomst op Buitenplaats Sparrendaal

Ervaringen

Veelgestelde vragen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp