Privé feest op Buitenplaats Sparrendaal

Vieren bij Buitenplaats Sparrendaal betekent vieren op een toplocatie!

Mogelijkheden

Een unieke locatie om samen te komen met vrienden en familie. Wij ontvangen kleine en grote gezelschappen voor een familiefeest, een verjaardag, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid. Graag zetten we uw wensen om in een passend programma. Terwijl u samen met uw gasten van de prachtige omgeving geniet, doen wij er alles aan om het gezelschap helemaal naar de zin te maken. Ons team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar!

Private dining 

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzondere locatie. Geniet samen met uw gezelschap van lekker eten en drinken op Buitenplaats Sparrendaal. We verzorgen graag een gezeten lunch of diner, een walking diner met live muziek of een muzikale borrel. 

Tafeldecoratie van een diner kan je op verschillende manieren doen. Het kan met een tafelloper, of natuur, zoals deze romantische bloemblaadjes
Prive feest

Voor een verjaardag, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid openen wij graag de deuren van het landhuis om u en uw gasten te verwelkomen. Want wat de gelegenheid ook is, wij zorgen ervoor dat u compleet ontzorgd wordt en alleen maar hoeft te genieten van het gezelschap, heerlijk eten en drinken en de mooie locatie.

High tea

Heeft u iets te vieren? We verwennen u en uw gasten graag met onze feestelijke high tea. We serveren een selectie van zoete en hartige gerechtjes met uiteraard diverse theesoorten. Ons team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar om u een heerlijke middag te bezorgen op onze prachtige locatie.

Familiedag

Buitenplaats Sparrendaal ligt centraal in Nederland en dat maakt het, naast de prachtige ambiance en de culinaire mogelijkheden, tot de perfecte locatie voor een familiedag. De grote parktuin biedt mogelijkheden voor diverse buitenactiviteiten. Wij denken graag met u mee en zetten uw wensen om in een passend programma.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Ruimtes

Sparrendaal heeft klassieke, sfeervolle ruimtes waar uw privé feest uitbundig gevierd kan worden. U en uw gasten kunnen van de verschillende ruimtes en de heerlijke tuinen genieten. Daarbij biedt het sfeervolle landgoed voldoende binnen- en buitenmogelijkheden. 

Buitenplaats Sparrendaal
BorrelInformeel dinerDinerFeest
Buitenplaats Sparrendaal15012080130
Grote salon

Op de bel-etage vindt u de Grote Salon, een perfecte ruimte voor een privé feest met circa 50 gasten. Daarnaast heeft deze ruimte een prachtig uitzicht over de parktuin. 

Lounge

De lounge heeft een fijne, huiselijke sfeer waar gasten zich ten alle tijden even kunnen terugtrekken. Een lichte ruimte met prachtige wanddecoratie gelegen op de bel-etage van ons landhuis.

Bar

Op de bel-etage vindt u, net als de Lounge en de Grote Salon, de Bar. Alle ruimtes op de bel-etage samen vormen een prachtig decor voor een informeel diner of feest met circa 120 personen. 

Raadzaal

De Raadzaal is de grootste ruimte van het landhuis en kan worden gebruikt voor feesten of diners met 100 gasten. In de Raadzaal beschikken jullie over een uitstekende geluidsinstallatie met microfoon, een vaste beamer voor perfect kleurrijk en krachtig beeld met een breedbeeldprojectiescherm en een katheder voor speeches. 

Heeren kamer

Op de eerste verdieping liggen de Raadzaal, Gouden kamer en Heeren kamer. De Heeren kamer wordt doorgaans gebruikt als ruimte waar onze gasten zich even terug kunnen trekken. 

Gouden kamer

De Gouden kamer wordt doorgaans gebruikt voor de ceremonie of als ruimte waar het gasten zich even terug kan trekken. Deze etage is ook met de lift bereikbaar. 

Parktuin

Als het weer het toelaat, is het prachtig om samen te komen in de Parktuin. Aan de achterzijde van het landhuis bevindt zich een grote parktuin, compleet met grasvelden, waterpartijen, slangenmuur en berceau (tunnel van heggen). Ook deze tuin staat uw gezelschap ter beschikking. 

Op het terras aan de achterzijde van het landhuis is het goed toeven en ook het gazon kan bij mooi weer gebruikt worden voor een aangenaam buitendiner.  

Maak een offerte
Bent u op zoek naar een unieke locatie met binnen én buiten mogelijkheden? In het midden van Nederland? Maak zelf vrijblijvend een offerte voor uw privé feest in Huis Scherpenzeel.
Maak een offerte

Veelgestelde vragen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp