Ma-di-wo wedding op Buitenplaats Amerongen

Ons concept ‘Ceremony, drinks & dinner’ is een ontspannen en intiem huwelijksconcept voor een stijlvolle bruiloft op een doordeweekse dag (maandag, dinsdag of woensdag) op Buitenplaats Amerongen.

 • 15:30

  Ontvangst

  Wij serveren huisgemaakte limonades en vruchtensappen uit Kilner taps met verse munt en fruit. Aan de koffie- en theeliefhebbers wordt uiteraard ook gedacht. Daarbij serveren wij luxe banketbakkerskoekjes.

 • 16:00

  Huwelijksvoltrekking

  In de lichte en eigentijdse Oranjerie vindt de huwelijksvoltrekking plaats met uitzicht over de aangelegde rozentuin van het landgoed. Uiteraard is alles in sfeer aangekleed. De rode loper ligt uit en in de raamkozijnen en op de tafel van de ambtenaar branden veel kaarsen.

 • 17:00

  Felicitaties en toost

  Na jullie voltrekking staan wij op het terras van de Oranjerie klaar met een heerlijk glas Prosecco, zodat jullie met de gasten kunnen proosten en snijden jullie samen de bruidstaart aan (de taart is niet in het arrangement opgenomen). Aansluitend serveren wij ook andere drankjes, zodat iedereen gezellig na kan praten over jullie ceremonie.

 • 18:30

  Diner

  Wij nodigen de gasten aan tafel voor een mooi 3-gangen diner in het Poortgebouw. Bij het diner serveren wij een passende wijnselectie. Aansluitend aan het diner serveren we aan tafel of in de barruimte van het Poortgebouw een kopje koffie of (verse munt)thee, vergezeld van een assortiment chocolaatjes.
  Uiteraard is er daarna nog gelegenheid om na te praten over de bruiloft en nog een drankje te drinken!

 • 22:00

  Einde van jullie huwelijksdag

Dit assortiment geldt voor 30 gasten, de gehele dag. Voor aanpassingen op en/of toevoegingen aan dit programma, doen wij jullie graag een voorstel op maat.

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in jullie trouwdag bij SWIJNENBURG meet & celebrate?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je!

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.