Overnachten

Bij een meerdaags bedrijfsevenement of na afloop van een zeer geslaagd bedrijfsfeest wilt u uw gasten wellicht een overnachtingsmogelijkheid bieden.

Overnachten in de omgeving

Op loopafstand van Buitenplaats Amerongen bevinden zich de Napoleonschuur (5 kamers),  B&B het Gasthuys (4 kamers), Hotel Buitenlust (7 kamers) en enkele B&B’s met 1 tot 2 kamers op loopafstand.

Boshotel Overberg, gelegen op 10 autominuten van Buitenplaats Amerongen en 20 autominuten van Buitenplaats Sparrendaal, kunnen wij van harte aanbevelen voor middelgrote gezelschappen. Dit hotel beschikt over 22 luxe kamers, 2 suites, 2 mindervalidenkamers en wellness faciliteiten.

Voor grotere gezelschappen is Landgoed de Horst te Driebergen een goede keuze, met 40 luxe tweepersoons hotelkamers en 73 comfortabele eenpersoons slaapkamers. Landgoed de Horst ligt op 5 autominuten van Buitenplaats Sparrendaal en 20 autominuten van Buitenplaats Amerongen.

Ook Hotel Bergse Bossen in Driebergen-Rijssenburg is een prima keuze voor grotere gezelschappen. Het hotel beschikt over 65 kamers en bevindt zich op 5 autominuten van Buitenplaats Sparrendaal en 20 autominuten van Buitenplaats Amerongen.

Op loopafstand treft u tevens B&B Passage met 3 sfeervolle kamers.

Voor de grootste gezelschappen bevelen wij Van der Valk Hotel Veenendaal aan. Dit hotel beschikt over 152 luxe kamers en suites en is vanuit Buitenplaats Amerongen en vanuit Buitenplaats Sparrendaal te bereiken binnen 20 autominuten.

Voor het vervoer van en naar de overnachtingslocatie kunt u gebruikmaken van onze vaste partners. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

achtergrond
schets

Bel mij terug!

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.