Partymanager Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal (M/V | Fulltime)

SWIJNENBURG | meet & celebrate is met 14 jaar ervaring op de Utrechtse Heuvelrug een gevestigde speler in de horeca- en evenementenbranche. Het portfolio van SWIJNENBURG bestaat op dit moment uit de evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen (Amerongen), Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen) en Restaurant Bentinck (Amerongen).

De missie van SWIJNENBURG is gasten zich vorstelijk te laten voelen tijdens hun diner, congres of (huwelijks) feest. We streven daartoe het maximaal haalbare na op het gebied van ambiance, service en culinair product. De afgelopen jaren is de algehele gasttevredenheid niet lager geweest dan een 9,1. Daar werken we met een team van professionals keihard aan.

Als uitbreiding op ons team zijn wij op zoek naar een professionele, gastvrije en ervaren:

Partymanager Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal (M/V | Fulltime)

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

Als party manager ben je operationeel verantwoordelijk. Op de vloer ben je het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en stuur je de medewerkers aan. Hiernaast ben je zowel gastheer, probleemoplosser, uitvoerder, toezichthouder (op de instandhouding van de monumentale gebouwen en hygiëne), alsmede aanspreekpunt voor overige betrokken partijen zoals gasten, leveranciers en sales afdeling.

Je geeft leiding aan een team van supervisors en bedieningsmedewerkers. Ten opzichte van dit team vervul je een coachende en begeleidende rol. Uiteraard neem je actief deel aan de ontwikkeling van het product en het verhogen van de kwaliteit in service en beleving.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een gedegen basis voor de functie:

  • Je hebt een MBO of HBO werk/denkniveau, bij voorkeur een afgeronde Hotelschoolopleiding.
  • Je hebt 2-3 jaar relevante leidinggevende werkervaring in een vergelijkbare  kwaliteitsomgeving in hospitality. Bijvoorbeeld als (Junior ) partymanager, eventmanager of eerste medewerker.
  • Je bent een enthousiaste en energieke persoonlijkheid en in staat om mensen te motiveren.
  • Je droomt gastvrijheid en doet er alles aan om het je gasten naar de zin te maken.
  • Je hebt een flexibele, initiatiefrijke en stressbestendige werkhouding.
  • Je bent, bij voorkeur, woonachtig in de regio en op korte termijn beschikbaar.

Tot slot: SWIJNENBURG | meet & celebrate is een bedrijf dat zich iedere dag ontwikkelt. Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid en deze groei zal zich de komende jaren voortzetten. Dit maakt dat we op zoek zijn naar ondernemende en flexibele persoonlijkheden, die met veel energie en gedrevenheid willen bijdragen aan deze ontwikkeling.

Wat bieden wij?
Een fantastische werkomgeving op een van de mooiste landgoederen van Nederland. Je komt terecht in een professioneel, enthousiast en betrokken team, waarbinnen ruimte is voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend kun je rekenen op een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Graag ontvangen wij je motivatie met cv en foto per e-mail. Je kunt deze richten aan Mario Schollen, Locatie manager.  Stuur deze per email naar Mario@swijnenburg.com. Voor inhoudelijke vragen is hij bereikbaar op 06 – 34 96 65 56.  Zie ook www.swijnenburg.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

achtergrond
schets

Solliciteer direct bij Mario!

Mail naar Mario@swijnenburg.com

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.