Chef de partie Banqueting

In verband met groei zijn wij op zoek naar een professionele, gastvrije en gedreven zelfstandig werkend kok – fulltime.

Het keukenteam, gevestigd in Amerongen, is verantwoordelijk voor de culinaire invulling van het restaurant (restaurantbentinck.nl), evenals de circa 400 bijeenkomsten op de locaties Buitenplaats Amerongen (Amerongen) en Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen).

Chef-kok Frank Bakkenes heeft een achtergrond in toprestaurants (o.a. De Vrienden van Jacob*) en kookt met aandacht voor pure, eerlijke producten, verfijnde smaken en innovatieve presentaties. Groenten hebben een grote rol in de gerechten, deze worden onder andere betrokken uit de moestuinen op het landgoed. Daarbij is het werken met duurzame (streek) producten belangrijk.

Als banqueting kok wordt je, samen met de sous chef banqueting, verantwoordelijk voor de bereiding en uitgifte van de gerechten voor onze evenementen (bijeenkomsten, zakelijke lunches, huwelijksdiners, etc.). Daarnaast ondersteun je de sous chef in het naleven en controleren van de hygiëneprocedures, het beheren van de keukenvoorraad en het maken van nieuwe bestellingen. Tot slot draag je bij aan wijzigingen van de menu’s en overige culinaire invulling en ben je ook in de restaurantkeuken inzetbaar.

Je profiel:

 • Je hebt een afgeronde koksopleiding en/of je beschikt over relevante werkervaring;
 • Je bent zeer gemotiveerd om het maximale uit jezelf te halen;
 • Je bent leergierig en gemotiveerd om samen met het team iedere dag te blijven groeien;
 • Als persoon ben je verantwoordelijk, flexibel, collegiaal en gast- en servicegericht;
 • Je bent op de hoogte van de trends en behoeften en bent zeer gemotiveerd je hierin te blijven ontwikkelen;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio.

 

Wat bieden wij?

Vanzelfsprekend: een fantastische werkomgeving op een van de mooiste landgoederen van Nederland. Maar daarnaast:

 • Een 4-daagse werkweek;
 • Je komt terecht in een professioneel, dynamisch en betrokken team, waarbinnen ruimte is voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling;
 • Mogelijkheid om voordelig te sporten in een gym naar keuze;
 • Toegang tot het netwerk en de voordelen die JRE biedt aan collega’s;
 • Natuurlijk kun je rekenen op een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden.

 

Over Swijnenburg

SWIJNENBURG | meet & celebrate is met 12 jaar ervaring op de Utrechtse Heuvelrug een gevestigde speler in de horeca- en evenementenbranche. Het portfolio van SWIJNENBURG bestaat op dit moment uit de evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen (Amerongen), Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen) en Restaurant Bentinck (Amerongen).

Tot slot

De missie van SWIJNENBURG is gasten zich vorstelijk te laten voelen tijdens hun diner, congres of (huwelijks) feest. We streven daartoe het maximaal haalbare na op het gebied van ambiance, service en culinair product.

SWIJNENBURG is een groeiend en ambitieus bedrijf wat zich iedere dag weer ontwikkelt. Dit maakt dat we op zoek zijn naar ondernemende en flexibele persoonlijkheden, die met veel energie en gedrevenheid willen bijdragen aan deze ontwikkeling.

Interesse?

Graag ontvangen wij je motivatie met cv per e-mail. Je kunt deze richten aan de chef; Frank Bakkenes. Stuur deze per email naar frank@swijnenburg.com Voor inhoudelijke vragen kun je contact met hem opnemen via 0343-455 698. Zie ook www.swijnenburg.com en www.restaurantbentinck.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.