Bentinck bestaat 5 jaar!

Bentinck viert feest! 

Restaurant Bentinck bestaat deze week 5 jaar en dat is wat ons betreft een feestje waard! En dat feestje vieren we natuurlijk graag met jou. Tot en met zondag 27 februari geniet je daarom van een exclusief 5 gangen menu en bubbels, om de avond feestelijk mee in te luiden, krijg je van het huis! We maken er graag, samen met jou, een culinair feest van. Op naar de volgende 5 jaar…!

Reserveer het feestmenu hier.

Nix in the Fridge

Tussen kerst en oud en nieuw, op 28, 29 en 30 december, serveren wij niet van de kaart, maar maken wij de koelkasten leeg en stellen we graag een heerlijk 3 of 4 gangen menu voor u samen.

Geniet van een 3 of 4 gangen lunch of diner:
3 gangen á 41,50 p.p.
4 gangen á 52,50 p.p

Vacature medewerker bediening

Wij zijn op zoek naar een gastvrije en enthousiaste medewerker bediening (oproepkracht).

Droom jij gastvrijheid en doe je er alles aan om het je gasten naar de zin te maken? En wil je werken op een van de mooiste landgoederen van Nederland? Dan is dit je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar een medewerker bediening

Wij bieden:
• Je komt terecht in een professioneel, dynamisch, jong en betrokken team, waarbinnen ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;
• Mogelijkheid om voordelig te sporten in een gym naar keuze;
• Toegang tot een netwerk en voordelen die JRE biedt aan collega’s;
• Natuurlijk kun je rekenen op een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden.

Bekijk de vacature voor medewerker bediening.

Vacature partymanager

Zit gastvrijheid in je bloed, doe je er alles aan om het je gasten naar de zin te maken én heb je een enthousiaste en energieke persoonlijkheid? Dan zij wij misschien wel op zoek naar jou. Als uitbreiding op ons team zijn wij op zoek naar een professionele, gastvrije partymanager.

Wij bieden een fantastische werkomgeving op één van de mooiste landgoederen van Nederland. Je komt terecht in een professioneel, enthousiast en betrokken team, waarbinnen ruimte is voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend kun je rekenen op een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden.

Graag ontvangen wij je motivatie met cv per e-mail. Je kunt deze richten aan Pam Rijnsburger: pam@swijnenburg.com. Voor inhoudelijke vragen is zij bereikbaar op 06 – 389  48 482. 

Vier Kerst met Swijnenburg!

Wat kan er wél? De afgelopen twee jaar hebben we, ondanks talloze maatregelen, veel events veilig kunnen organiseren voor onze opdrachtgevers. Want wij kijken vooral naar wat er wél kan! En dan doen we ook nu.

Zo hebben we een vijftal feestelijke kerstsuggesties uitgewerkt want dit jaar wil iedere organisatie zijn medewerkers toch weer eens in de watten leggen..? Ontdek onze mogelijkheden hier!

Team Swijnenburg Sales Contact ons op WhatsApp!