Bijeenkomen

Bent u op zoek naar een unieke evenementenlocatie in midden-Nederland? Onze locaties Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal zijn gevestigd op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei, omringd met veel groen en historie. Evenementenlocaties die net even anders aanvoelen dan het alledaagse, dat is wat onze zakelijke gasten bij ons zoeken en vinden.

Bij Swijnenburg lopen wij graag een extra stapje zodat u en uw gezelschap een onvergetelijke dag beleven. Wij nemen daarom ook graag de zorgen en praktische zaken uit handen zodat u volledig kunt genieten. In onze prachtige, historische gebouwen ontvangen wij uw gasten voor vergaderingen, evenementen, personeelsfeesten, presentaties en congressen van 2 tot 250 personen.

Mogelijkheden

Zakelijke bijeenkomst op Buitenplaats Sparrendaal
Vergaderen

Vergaderen op inspirerende locaties in midden-Nederland? Dan kiest u voor Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel of Buitenplaats Sparrendaal. Door de verschillende locaties en ruimtes beschikken wij over talloze mogelijkheden voor een vergadering binnen of buiten met een klein of groot gezelschap.  

Vergaderen
Trainen

Een bedrijfstraining bij Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal betekent trainen in een bijzondere omgeving, met moderne audio- en visuele voorzieningen, verrukkelijk eten en uitstekende service.   

Trainen
Evenementen

Voor uw zakelijke evenement bent u op zoek naar een stijlvolle, inspirerende locatie met een goede bereikbaarheid en is voorzien van alle moderne voorzieningen. Bij Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal krijgt u dit, maar ook jaren ervaring en expertise. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw zakelijke evenement en ontzorgen u graag. 

Evenementen
Congressen

Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal zijn door de vele binnen- en buitenmogelijkheden uitermate geschikt als congreslocatie. De panden zijn stijlvol ingericht en zijn voorzien van moderne technologie. Wij zien het als een uitdaging om samen met u een congres te organiseren waarop u nog jaren tevreden kunt terugkijken. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen zodat u alleen bezig hoeft te zijn met uw gasten.  

Congressen
Product presentatie

De historische gebouwen van onze locaties zijn omringd door prachtige tuin, zijn stijlvol en modern ingericht en beschikken over professionele audio- en visuele voorzieningen. Dit maakt Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel & Buitenplaats Sparrendaal uitermate geschikt voor uw productpresentatie. 

Product presentatie
Eindejaarsfeest

Wat is er feestelijker dan de kerstdagen starten met een kerstborrel, kerstfeest of een kerstdiner met relaties of collega’s bij Swijnenburg? Bij onze prachtige, historische locaties Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal zorgen wij ervoor dat u en uw gasten een onvergetelijke avond krijgen en wij uw verwachtingen overtreffen.  

Eindejaarsfeest
Bedrijfsfeest

Uw klanten en medewerkers wilt u af en toe eens extra in het zonnetje zetten. Dat doet u natuurlijk op toplocatie, waar een goede sfeer gegarandeerd is en de mogelijkheden eindeloos zijn. Huur bijvoorbeeld een heel landhuis af voor een feest op Buitenplaats Sparrendaal of Huis Scherpenzeel. Of nodig al uw medewerkers uit voor een spetterend diner en feest in de verschillende tuinen en gebouwen van Buitenplaats Amerongen.  

Bedrijfsfeest
Online- of hybride evenement

Onze historische locaties zijn het perfecte decor voor een online- of hybride evenement. Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal beschikken over moderne audio- en visuele voorzieningen en jaren aan ervaring en expertise in het organiseren van evenementen. Wij denken graag mee over de invulling van uw programma voor zowel online als fysieke gasten.  

Online of hybride evenement
Filmlocatie

Onze locaties Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal lenen zich uitstekend als decor voor filmopnames. Zo werd op Buitenplaats Amerongen en Huis Scherpenzeel het kijkcijferkanon Married at First Sight’ opgenomen. Buitenplaats Sparrendaal fungeerde als decor voor de Nederlandse series ‘Beatrix, oranje onder vuur’ en ‘De Lockhead Affaire’.  

Filmlocatie
Where moments become memories

Locaties

Op het landgoed van Buitenplaats Amerongen verwelkomen wij jaarlijks 250 zakelijke gezelschappen voor vergaderingen, trainingen, bedrijfsfeesten en productpresentaties. Dankzij de historische gebouwen en tuinen biedt de buitenplaats vele mogelijkheden voor een gevarieerd programma, zowel binnen als buiten. Wij gaan graag met u in gesprek!

Bijeenkomen op Buitenplaats Amerongen

Het landhuis zorgt voor een stijlvolle entourage voor uw zakelijke evenement, vergadering of congres. De grandeur van de buitenplaats en onze expertise zorgen ervoor dat uw zakelijke evenement een onvergetelijke indruk maakt op uw gasten. Buitenplaats Sparrendaal wordt daarnaast altijd exclusief voor u en uw gezelschap gereserveerd. We vertellen u graag meer!

Bijeenkomen op Buitenplaats Sparrendaal

Het historische kasteel is uitermate geschikt om bijeen te komen met een kleinere groep. Het huis is de hele dag exclusief beschikbaar voor u en uw gezelschap en geeft door de verschillende ruimtes, die allemaal met elkaar in verbinding staan, een fijne sfeer. Het omliggende park zorgt voor een prachtige entourage voor uw zakelijke evenement. Wij zullen u ontzorgen.

Bijeenkomen op Huis Scherpenzeel
We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen

Ervaringen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp