Niets is mooier dan trouwen in de tuinen van buitenplaats sparrendaal. Met licht door de bomen krijgen jullie ongetwijfeld prachtige trouwfoto's op jullie bruiloft

Trouwen bij Swijnenburg

De ideale partner hebben jullie al gevonden. Nu nog de ideale trouwlocatie…

Trouwen op Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel of Buitenplaats Sparrendaal staat voor een onvergetelijke dag waarin wij er alles aan doen om het voor jullie als bruidspaar en jullie gasten tot in de finesses te laten slagen! 
“Where moments become memories.”

Mogelijkheden

Een bruiloft draait om liefde en geluk met elkaar vieren. En geven jullie allebei elkaar het ja-woord en is daar de eerst kus als getrouwd stel
CEREMONIE

Het moment waar het allemaal om draait; het ja-woord! Onze landgoederen zijn officiële trouwlocaties en bieden vele mooie plekken om elkaar trouw te beloven. Willen jullie een intieme ceremonie of een ceremonie met al jullie familie en vrienden? En op welke manieren kan je voor de wet trouwen? Wij vertellen graag meer!

Ceremonie
De locaties van Swijnenburg bieden prachtige ruimtes aan om te trouwen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om buiten jullie ceremonie te houden
De locaties van Swijnenburg bieden prachtige ruimtes aan om te trouwen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om buiten jullie ceremonie te houden
De locaties van Swijnenburg bieden prachtige ruimtes aan om te trouwen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om buiten jullie ceremonie te houden
BUITEN TROUWEN

Onze locaties zijn omringd door prachtige landgoederen, tuinen en parken waardoor buiten trouwen uitermate geschikt is. Op Buitenplaats Amerongen beschikken wij daarnaast, in het voorjaar en de zomer, over een paviljoen tent waarin jullie het ja-woord kunnen geven. Buiten trouwen bij Swijnenburg staat garant voor een uitzonderlijke ervaring! 

Buiten trouwen
KERKELIJK HUWELIJK

Op loopafstand van Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal vinden jullie diverse kerken. Willen jullie elkaar het ja-woord geven in de kerk? Of hebben jullie een andere religieuze achtergrond? Wij informeren jullie graag over de mogelijkheden in de omgeving én op onze eigen locaties.  

Kerkelijk huwelijk
HUWELIJKSDINER

Het diner is hét moment van jullie trouwdag voor een ontspannen samenzijn met familie en vrienden. Willen jullie een gezeten diner, een sharing dinner of liever een walking dinner? Binnen of wellicht toch buiten? Jullie gezelschap krijgt alleen het allerbeste! 

Huwelijksdiner
Naast alleen evenementen kan je ook op afspraak de locaties van swijnenburg gebruiken voor een bruidsreportage of een andere fotoshoot
Naast alleen evenementen kan je ook op afspraak de locaties van swijnenburg gebruiken voor een bruidsreportage of een andere fotoshoot
BRUIDSREPORTAGE

De mooiste dag van jullie leven moet natuurlijk vereeuwigd worden! Onze prachtige locaties Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel & Buitenplaats Sparrendaal staan garant voor een stijlvol decor tijdens jullie bruidsreportage.  

Bruidsreportage
Een winterbruiloft geen intieme en knusse sfeer. Je kan het prachtig aankleden en er een bijpassend thema aan geven
WINTERWEDDING

Trouwen in de winter is knus, magisch en romantisch. Een winterbruiloft is net even anders, maar brengt veel charmes met zich mee. Dompel jullie bruiloft helemaal onder in de wintersferen en jullie hebben gegarandeerd een prachtige dag op één van onze sfeervolle locaties waar kaarsen en fakkels al voor jullie branden.  

Winterwedding
WEDDING DEALS

Voor onze trouwlocaties Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal hebben we verschillende wedding deals samengesteld. We doen jullie graag een voorstel voor de invulling van het programma en onze mogelijkheden.

Wedding deals
ONTZORGEN

Samen met onze partners willen we jullie ontzorgen! We hebben een uitgebreid aanbod aan partners die jullie bruiloft tot een perfecte dag maken. Van bruidstaarten, entertainment, styling, decoratie, bruidsfotografie tot overnachtingsmogelijkheden, de juiste weddingplanner, trouwambtenaar en ceremoniespreker. 

Ontzorgen
Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

De buitenplaats is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Dit historische kasteel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen in Huis Scherpenzeel
Onze bruiloft op Buitenplaats Sparrendaal was een droom die uit kwam. Alles was perfect geregeld.
EVY EN JOOST

Ervaringen

We willen jullie 100% ontzorgen en laten jullie wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp