Jullie zijn er uit: jullie gaan trouwen! De ideale partner hebben jullie dus al gevonden. Nu nog de ideale locatie om dat geweldige feit te vieren…

Trouwen bij SWIJNENBURG | meet & celebrate betekent trouwen op een fantastische locatie en zonder zorgen. Met een groot of klein gezelschap. Binnen of buiten. Met een feestelijke middagborrel en een intiem diner ter afsluiting of met een uitbundig feest. Informeel, stijlvol, ingetogen, chic of met veel grandeur. Het is helemaal aan jullie.

Jullie speciale wensen omzetten in een ideale trouwdag die perfect bij jullie past: dat is onze uitdaging.

Jullie mogen een voorbereidingstraject verwachten waarin wij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen!

achtergrond
schets

Onze trouwlocaties zijn gevestigd in het zuiden van de provincie Utrecht.

Op onze beide locaties, Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal, vind je prachtige oude gebouwen met een modern designinterieur, omringd door weelderige tuinen en heerlijke terrassen.

Een tot in de puntjes verzorgde bruiloft? Wij denken graag mee over de allerkleinste details.

Worden jullie gasten verwelkomd met fakkels langs de lange oprijlaan van het landgoed, of met een heel landhuis voor jullie alleen? Of houden jullie het bijvoorbeeld liever intiem tijdens een kleine ceremonie in de Oranjerie, waar de zon ’s middags prachtig door de hoge ramen naar binnen schijnt?

Bent u benieuwd naar recensies? Bekijk dan nu alle reviews van anderen op Top Trouwlocaties.

We zorgen ervoor dat jullie bruiloft speciaal is en ontspannen verloopt

achtergrond
schets

Zijn jullie enthousiast over de mogelijkheden om te trouwen bij een van onze locaties? Dat vinden we geweldig om te horen! Kom eens langs om een kijkje te nemen op Buitenplaats Amerongen of Buitenplaats Sparrendaal.