Trouwen op de Utrechtse Heuvelrug. De ideale partner hebben jullie al gevonden. Nu nog de ideale trouwlocatie…

Jullie bruiloft vieren bij Swijnenburg betekent trouwen op een fantastische locatie in Utrecht. Zonder zorgen. Met een groot of klein gezelschap. Met een feestelijke middagborrel en een intiem diner ter afsluiting of met een uitbundig feest. Informeel, stijlvol, ingetogen, chic of met veel grandeur. Het is helemaal aan jullie.

Jullie speciale wensen omzetten in een ideale trouwdag die perfect bij jullie past: dat is onze uitdaging.

Jullie mogen een voorbereidingstraject verwachten waarin wij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen! Vragen over onze bruiloft locatie? Neem contact op!

achtergrond
schets

2 bijzondere en unieke trouwlocaties in Utrecht voor een onvergetelijke bruiloft.

Onze beide trouwlocaties, Buitenplaats Amerongen en Sparrendaal, zijn gevestigd op de Utrechtse Heuvelrug in het zuiden van de provincie Utrecht. Ideaal voor een centraal gelegen bruiloft.

Ja ik wil! Wij denken graag mee over de allerkleinste details.

Worden jullie gasten verwelkomd met fakkels langs de lange oprijlaan van het landgoed, of met een heel landhuis voor jullie alleen? Of houden jullie het bijvoorbeeld liever intiem tijdens een kleine ceremonie in de Oranjerie, waar de zon ’s middags prachtig door de hoge ramen naar binnen schijnt?

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk de reviews van bruidsparen die jullie voorgingen.

We zorgen ervoor dat jullie bruiloft speciaal is en ontspannen verloopt

achtergrond
schets

Zijn jullie enthousiast over de mogelijkheden om jullie bruiloft te vieren bij één van onze locaties in de provincie Utrecht? Kom dan eens langs om een kijkje te nemen op Buitenplaats Amerongen of Buitenplaats Sparrendaal.