Iets te vieren? Doe het in stijl bij Swijnenburg

Onze feestlocaties Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal zijn gevestigd op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei, centraal gelegen in ons land. Wilt u een bijzondere gelegenheid vieren met een klein of groot gezelschap? Met een feestelijke high tea of lunch, een aangeklede middagborrel, een intiem diner of met een feestavond voor familie en vrienden? Wij zetten uw wensen om in een origineel programma dat precies bij u past. Op de dag zelf hoeft u alleen maar te genieten: al het andere doen wij.

Mogelijkheden

FAMILIEDAG

Tijdens een familiedag staat ‘samen zijn’ centraal. U treft ooms en tantes die u maar één keer per jaar ziet en hebt eindelijk tijd om eens bij te praten met neven en nichten. Uw familie moet vanuit het hele land komen, daarom kiest u voor een locatie die centraal gelegen is in ons land: Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel of Buitenplaats Sparrendaal.

Familiedag
Familiedag, privefeest
PRIVÉ FEESTEN

Heeft u iets te vieren? En wilt u graag alles uit handen geven en zelf volledig genieten met uw vrienden en familie? Op Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal maken we een feestelijk programma op basis van uw wensen en het enige wat u hoeft te doen is genieten! Wij regelen de rest.

Privé feesten
PRIVATE DINING

Wilt u samenkomen met uw gezelschap en culinair in de watten worden gelegd? Op onze locaties is het mogelijk om voor gezelschappen tot 20 personen een private dining te organiseren bij LIZ Restobar. Onze koks streven naar perfectie en kwaliteit. Er wordt gewerkt met dagverse en hoogwaardige ingrediënten en dat zult u zeker proeven.

Private dining
HIGH TEA

Heeft u een bijzondere gelegenheid om te vieren? Wellicht is een high tea bij Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel of Buitenplaats Sparrendaal wel iets voor u. Geniet van de prachtige omgeving, culinaire lekkernijen en fijn gezelschap!

High tea
DINER

Een diner bij Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal staat garant voor een culinaire smaakbeleving. Heeft u liever een gezeten diner, een sharing dinner of een walking dinner? Binnen of wellicht toch buiten? Uw gezelschap krijgt alleen het allerbeste!

Diner
LUNCH

Heeft u iets te vieren en wilt u daarom uitgebreid lunchen met uw gezelschap op een unieke locatie? Bij Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal kunt u genieten van een culinaire lunch op een bijzondere plek. Onder leiding van executive chef Frank Bakkenes wordt uw unieke smaakbeleving bereidt.

Lunch
We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen

Locaties

Buitenplaats Amerongen is de perfecte locatie als jij met jouw gezelschap de hele dag wil genieten op één en dezelfde locatie. Een buitenactiviteit op het landgoed en een diner met aansluitende feestavond in het Koetshuis. De binnen en buiten mogelijkheden op Buitenplaats Amerongen zijn eindeloos. Wij denken graag met je mee! 

Privé feest op Buitenplaats Amerongen

De hele dag, samen met uw gezelschap, het landhuis exclusief tot uw beschikking. Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn, verspreid over twee etages. Ook de grote parktuin waar verschillende activiteiten georganiseerd kunnen worden hoort bij jullie dag. Wij ontzorgen u graag! 

Privé feest op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Het historische witte kasteel dat gelegen is in de Gelderse Vallei biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke dag voor jou en jouw gezelschap. Huis Scherpenzeel is een intieme locatie waar het fijn is om samen te komen voor een lunch, diner of feest. Maar ook voor een buitenactiviteit in de prachtige groene omgeving. Mogen wij jouw wensen omzetten in een programma dat volledig bij jouw wensen past? 

Privé feest op Huis Scherpenzeel
De ontvangst en bediening door de staf waren hartelijk en behulpzaam.
MENEER EN MEVROUW PATIJN

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp