Nieuwjaarsborrel & walking diner

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw nieuwjaarsborrel?

Wat is er feestelijker dan het nieuwe jaar starten met een nieuwjaarsborrel met relaties of collega’s bij Swijnenburg? Voor onze prachtige historische locaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel, hebben we de mogelijkheden voor een nieuwjaarsborrel op een rijtje gezet.  
 
Onze locaties zijn helemaal omgetoverd in winterse sferen. Buiten branden de fakkels en op de terrassen staan manden klaar met plaids tegen de kou. De sprookjesachtige setting van onze historische locaties zorgt voor een warme sfeer waarbij kwaliteit voorop staat. Wij staan klaar om u en uw gasten te ontvangen en de verwachting te overtreffen. 

Buitenplaats Amerongen restaurant Bentinck Cava

De liefde van de mens gaat door de maag. Het is daarom belangrijk om de culinaire invulling anders dan anders aan te pakken, de kerstborrels van tegenwoordig gaan verder dan een wijntje en bitterballen. Zorg ervoor dat de borrel van topniveau is en dat het verrast. Combineer de kerstborrel bijvoorbeeld met een quiz of workshop glühwein maken. 

Arrangement nieuwjaarsborrel

17:30 | Ontvangst

Wij serveren een sprankelend aperitief. Buiten branden de fakkels en op de terrassen staan manden klaar met plaids tegen de kou. Gedurende de avond serveren wij dranken uit het Hollands drankenassortiment.

18:00 | Walking diner

Wij starten met het uitserveren van het walking diner. Alle gangen worden gepresenteerd op kleine bordjes, in glaasjes of in kommetjes, zodat de gerechtjes gemakkelijk zowel staand als zittend genuttigd kunnen worden. Een walking diner biedt uitstekende mogelijkheden om in een ontspannen, informele sfeer samen te genieten. Ter afsluiting serveren wij koffie of thee.

21:00 | Naborrel

Einde van het diner en vertrek van de gasten. Indien gewenst serveren wij een naborrel aan de bar.

€ 93,50 p.p. ex. btw. inclusief de locatiekosten.

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp