Nieuwjaarsdiner

Wilt u aan het begin van het nieuwe jaar samen komen met uw bedrijf tijdens een nieuwjaarsdiner?

Wat is er feestelijker dan het jaar starten met een nieuwjaarsdiner met relaties of collega’s bij Swijnenburg? Voor onze prachtige historische locaties, Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel, hebben we de mogelijkheden voor een nieuwjaarsdiner op een rijtje gezet.  
 
Onze locaties zijn helemaal omgetoverd in winterse sferen. Buiten branden de fakkels en op de terrassen staan manden klaar met plaids tegen de kou. De sprookjesachtige setting van onze historische locaties zorgt voor een warme sfeer waarbij kwaliteit voorop staat. Wij staan klaar om u en uw gasten te ontvangen en de verwachting te overtreffen.

De liefde gaat door de maag. Het is daarom belangrijk om de culinaire invulling anders dan anders aan te pakken, de nieuwjaarsdiners van tegenwoordig gaan verder dan een wijntje en saté. Zorg ervoor dat het diner van topniveau is en dat het verrast. Dit kan door uw diner te combineren met live-muziek, een presentatie of een quiz.

Arrangement walking diner

17:30 | Ontvangst

Wij serveren een sprankelend aperitief. Buiten branden de fakkels en op de terrassen staan manden klaar met plaids tegen de kou. Gedurende de avond serveren wij dranken uit het Hollands drankenassortiment.

18:00 | Walking diner

Wij starten met het uitserveren van het walking diner. Alle gangen worden gepresenteerd op kleine bordjes, in glaasjes of in kommetjes, zodat de gerechtjes gemakkelijk zowel staand als zittend genuttigd kunnen worden. Een walking diner biedt uitstekende mogelijkheden om in een ontspannen, informele sfeer samen te genieten. Ter afsluiting serveren wij koffie of thee.

21:00 | Naborrel

Einde van het diner en vertrek van de gasten. Indien gewenst serveren wij een naborrel aan de bar.

€ 93,50 p.p. ex. btw. inclusief de locatiekosten.

Arrangement kerstdiner

17:30 | Ontvangst

Wij serveren een glas Cava Brut, vergezeld van diverse tafelgarnituren en borrelhapjes. Gedurende de avond serveren wij dranken uit het Hollands drankenassortiment.

18:30 | 4 gangen kerstdiner

Wij nodigen u uit aan tafel te gaan. Uw gastheer of gastvrouw licht graag vooraf aan het diner het speciaal samengestelde kerstdinermenu toe. Tijdens de avond schenken we een passend wijn/ waterarrangement met koffie of thee ter afsluiting.

22:00 | Naborrel

Indien gewenst serveren wij nog een naborrel aan de bar.

€ 105 p.p. ex. btw. inclusief de locatiekosten.

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp