Filmlocatie

Filmlocatie in Utrecht

De Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei zijn gewilde streken voor het maken van film- en televisieopnames. Ook onze locaties, Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel, lenen zich uitstekend als decor. Zo werden op Sparrendaal de Nederlandse series ‘Beatrix, oranje onder vuur’ en ‘De Lockhead affaire’ opgenomen. Daarnaast heeft Sparrendaal een rol gespeeld in het bekende programma ‘The Masked Singer’. Buitenplaats Amerongen fungeerde als decor van onder meer het EO-programma ‘Van Hollandse Bodem’. Op Huis Scherpenzeel werd ‘Op de zaak’ opgenomen. En ook staan onze locaties bekend om hun deelname in het programma ‘Married at first Sight’. 

Vorst Media over Swijnenburg 
Celine Best, productleider bij Vorst Media, heeft de samenwerking met Swijnenburg als super fijn ervaren. “Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de waanzinnige samenwerking de afgelopen jaren. Echt, jullie gastvrijheid en hulp, daar kunnen veel locaties nog een voorbeeld aan nemen. Daarbij zijn het natuurlijk ook prachtige locaties! Ik wens jullie niets dan goeds en hoop in de toekomst nog vaker samen te werken, ook bij andere programma’s.” 

Bent u op zoek naar een historische locatie met prachtige omgeving voor een film- of televisieopname? Onze locaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel lenen zich uitermate goed voor opnames! Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op.

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen

Locaties

Buitenplaats Amerongen, gelegen in het sfeervolle dorpje Amerongen, heeft een prachtige entourage voor uw opnames. De verschillende gebouwen en tuinen vormen een prachtig decor en we denken graag mee in mogelijkheden.

Bijeenkomen op Buitenplaats Amerongen

Het sfeervolle landhuis, centraal gelegen in het land, heeft in elke ruimte prachtige schilderingen die anders zijn dan andere locaties. De grote parktuin vormt ook een mooi decor voor opnames.

Bijeenkomen op Buitenplaats Sparrendaal

Het statige kasteel, omringd door een prachtig park, maakt niet uit alleen van buiten een imposante indruk. Ook binnen vormen de lichte, modern ingerichte ruimtes een mooi decor voor uw opnames. We denken graag mee!

Bijeenkomen op Huis Scherpenzeel

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp