Online of hybride evenementen

Hybride en online events bieden eindeloze mogelijkheden

Naast het oude vertrouwde fysiek, zijn er nu ook talloze andere mogelijkheden om uw evenement online of hybride te organiseren. Waar u bij fysiek de kracht van live benut, vergroot u met online uw bereik. Als u van plan bent om een evenement te organiseren neem dan ook online en hybride mee in de overweging, want deze vormen hebben zeker voordelen! Swijnenburg biedt met haar evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel de perfecte ruimte aan voor online en hybride mogelijkheden. 

Hybride en online events; de mogelijkheden zijn eindeloos 
Wilt u een groot bereik creëren? Online evenementen kunnen hierin een uitkomst bieden. Een groot bereik creëren en tegelijkertijd de kracht van live benutten? Hybride kan hierin een mooie tussenweg zijn. De term hybride is geen nieuw concept, maar door de coronapandemie heeft deze vorm van events organiseren een vlucht genomen en veel meer potentie gekregen. Sommige evenementen hebben wat meer ruimte nodig, ook al zijn ze online. Hiervoor zijn onze ruime locaties perfect. Ook straalt een evenementenlocatie professionaliteit en karakter uit.  

Hoe ziet zo’n hybride event er in de praktijk uit? 
Een hybride evenement vindt live plaats met een (beperkter) publiek en kan digitaal bijgewoond worden. Door beperkte mogelijkheid om fysiek aanwezig te zijn, wordt het evenement live bijwonen exclusiever. Aanwezigen hebben de volledige beleving van een prachtige locatie, inclusief catering en netwerkmogelijkheden. De deelnemers die niet fysiek aanwezig kunnen of willen zijn, kunnen het evenement online met gemak bijwonen. Zij volgen vanachter hun laptop of telefoon de sessies. De online deelnemers kunnen zelfs interactie hebben met andere deelnemers en sprekers. 

Waarom een hybride variant organiseren in plaats van volledig online? 
Het allergrootste verschil zit in de interactie. Bij een volledig digitaal event is er geen mogelijkheid om met de spreker of andere deelnemers de dialoog aan te gaan. Bij hybride events is het live aspect er gewoon zoals ‘normaal’ en vergroot je het bereik online. Dit verhoogd de betrokkenheid en de participatie van de deelnemers. Ook is de capaciteit van een locatie dus niet meer een struikelblok. 

Wat heb ik nodig voor een hybride evenement? 
Om een succesvol hybride evenement te organiseren, zijn de nodige audiovisuele middelen en platformen vereist. Zo zijn er meer camera’s benodigd die de spreker in beeld brengen, aanvullend licht en geluid, extra technici om de streams in goede banen te leiden en een beveiligd platform om naartoe te streamen. Wij kunnen u hierin tot in de details begeleiden.

De historische locaties met moderne inrichting en faciliteiten zorgt ervoor dat Swijnenburg de perfecte partner is voor uw online of hybride evenement. Met een groot netwerk van kwalitatief goede samenwerkingspartners zorgen wij ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een online of hybride evenement op één van onze bijzondere locaties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

We laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen

Locaties

De verschillende gebouwen op de buitenplaats zijn allen ingericht met audiovisuele faciliteiten die het mogelijk maken een online of hybride evenement te organiseren. De entourage van het landgoed, ons steengoede personeel en culinaire invulling maken het ook voor fysieke gasten een onvergetelijke ontmoeting.

Bijeenkomen op Buitenplaats Amerongen

Het decor van het landhuis leent zich uitstekend als achtergrond voor een online evenement, maar ook voor de fysieke bezoekers is het een pretje om te komen naar onze centraal gelegen evenementenlocatie. Momenten creëren waar nog lang over na gepraat wordt, dat is waar wij goed in zijn.

Bijeenkomen op Buitenplaats Sparrendaal

Het statige 16e-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor onvergetelijke ontmoetingen, online en offline. Wij denken graag mee over de invulling van uw online, hybride of fysieke evenement.

Bijeenkomen op Huis Scherpenzeel

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp