Het Koetshuis is één van de gebouwen van buitenplaats Amerongen, waar je een groot feest kunt organiseren, of een vergadering kan houden, met uitzicht over het prachtige landgoed op de Utrechtse Heuvelrug

Ontdek deze trainingslocaties in de omgeving van Utrecht

Ben je op zoek naar de ideale plek voor bedrijfstrainingen voor jouw bedrijf in de omgeving van Utrecht? Dan ben je bij Swijnenburg aan het juiste adres. Swijnenburg beschikt over drie prachtige evenementenlocaties, allemaal centraal gelegen in de omgeving van Utrecht en omringd door veel groen en historie. Het zijn bijzondere trainingslocaties die net even anders aanvoelen dan het alledaagse. Ontdek de mogelijkheden die wij bieden voor het organiseren van jouw volgende evenement.

Locaties

Ontdek de vele trainingsmogelijkheden van Buitenplaats Amerongen, gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Deze locatie biedt een unieke setting voor zakelijke bijeenkomsten en trainingen. Op de buitenplaats is er genoeg ruimte voor plenaire en break-out sessies tijdens jouw training. In het Poortgebouw kun je bijvoorbeeld trainen in de prachtige hooizolder en tussendoor een hapje eten in de wagenberging of op het terras. Deze bijzondere trainingslocatie in de omgeving van Utrecht zorgt ervoor dat je je volledig kunt concentreren en inspiratie opdoet in een prachtige omgeving.

Bijeenkomen op Buitenplaats Amerongen

Buitenplaats Sparrendaal is een prachtig landgoed waar geschiedenis en elegantie samenkomen. De locatie ligt in Driebergen, op slechts 20 kilometer afstand van Utrecht. Deze veelzijdige locatie biedt tal van mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. In ons historische landhuis bevinden zich meerdere zalen en suites die geschikt zijn voor jouw training. Van een intieme boardroom-sessie tot een grote personeelstraining, Buitenplaats Sparrendaal staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Deze bijzondere trainingslocatie midden in Nederland is perfect voor herhaaldelijke evenementen, waarbij je telkens weer nieuwe inspiratie en energie kan opdoen.

Bijeenkomen op Buitenplaats Sparrendaal

Gelegen in Scherpenzeel bevindt zich Huis Scherpenzeel. In het witte kasteel bevinden zich meerdere ruimtes die allen met elkaar in verbinding staan. Dit zorgt voor een fijne, open uitstraling tijdens jouw training. Uiteraard kunnen deze ruimtes ook afgesloten worden voor een break-out sessie. Met de historische uitstraling en moderne voorzieningen is Huis Scherpenzeel de ideale locatie voor het organiseren van inspirerende en effectieve trainingsbijeenkomsten.

Bijeenkomen op Huis Scherpenzeel

Centraal gelegen trainingslocaties
Onze trainingslocaties in de omgeving van Utrecht bieden uitstekende bereikbaarheid en moderne faciliteiten. Jouw bedrijf kan genieten van gratis parkeergelegenheid en professionele voorzieningen zoals WIFI en geluidsinstallaties. Bovendien bieden onze groene omgevingen volop mogelijkheden voor inspirerende buitenactiviteiten. Als je op zoek bent naar een trainingslocatie midden in Nederland, dan zijn onze trainingslocaties in de omgeving van Utrecht perfect geschikt. 

Ontdek de voordelen van Swijnenburg
Ontdek zelf de gemakken van de bijzondere trainingslocaties van Swijnenburg. Met onze diverse en inspirerende locaties bieden we alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons jouw trainingsevenement naar een hoger niveau tillen. 

Zakelijke bijeenkomst op evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal
Tijdens het zakelijke evenement horecaleiders van Swijnenburg en Straigt Line Leadership leren de organisaties ondernemers hoe ze hun horeca draaiende kunnen houden
We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp