Activiteiten voor een zakelijke bijeenkomst

Een zakelijk bijeenkomst kent meerdere invullingen. Het kan worden georganiseerd voor het versterken van het team, als aantrekkelijk partnerprogramma of als een verfrissende break. Maar elke bijeenkomst kan worden aangevuld met een passende activiteit. Want met zijn allen iets actief doen, is altijd goed! Wij hebben een paar amusante activiteiten op een rijtje gezet. 

Valkenieren- en roofvogelworkshops

Tijdens deze demonstratie en workshop krijgen u en uw gezelschap de kans om verschillende roofvogels en uilen van dichtbij mee te maken. Zeer bijzonder om te zien maar nog bijzonderder als u ervaart hoe de vogels op uw eigen arm zitten of door uw benen vliegen. Wij bieden bij Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal verschillende varianten aan zoals de Roofvogels Workshop, Valkerij Workshop en de Roofvogel demonstratie als onderdeel van uw bijeenkomst.

Boogschieten

In de tuinen van onze evenementenlocaties kunt u met uw gezelschap boogschieten. De professionele boogopstellingen staan op de dag zelf al klaar en na een gedegen instructie zijn jullie klaargestoomd om te schieten op het blazoen. Er worden voldoende opstellingen geplaatst waardoor er door iedereen kan worden geschoten.

Wijnproeverij

Tijdens de wijnproeverij kunnen u en uw gezelschap genieten van een aantal bijzondere witte en rode wijnen. Dit wordt gedaan onder begeleiding van een professionele sommelier en biedt daarnaast een verrassende kijk op diverse wijnen. U kunt ook kiezen voor een wijnproeverij met een thema, bijvoorbeeld wijnen uit een bepaalde streek of wijnen van een bepaalde druifsoort.

Natuurwandeling

Vanuit Buitenplaats Amerongen kunt u onder begeleiding van een gids een wandeling maken door de Amerongse Bovenpolder, gelegen rondom Kasteel Amerongen. Het natuurgebied strekt zich uit van Elst tot Amerongen en wordt begraasd door half wilde paarden (Koniks) en runderen (Galloways). De gids vertelt tijdens deze wandeling over de prachtige cultuurhistorie en de flora en fauna in het gebied.

Dineren en feesten

Tot slot kunt u ervoor kiezen om met uw gezelschap heerlijk te dineren. Iedereen kan dan gezellig met elkaar bijpraten in een informele setting. Zo is het mogelijk om op Buitenplaats AmerongenBuitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel te genieten van de gerechten van ons Restaurant Bentinck die de culinaire invulling verzorgd. Daarnaast kunt u kiezen voor een aansluitende feestavond op één van deze onze prachtige locaties.

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een zakelijke bijeenkomst op één van onze locaties? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Team Swijnenburg Sales Whatsapp