De leukste bruidstrends van 2022/2023

Het is eindelijk zover. Je partner is voor jou op zijn knieën gegaan en heeft jou gevraagd om als man en vrouw verder door het leven te gaan. Je kan niet wachten om jullie grote dag te vieren met de mensen die je lief hebt. Maar hoe gaat jullie bruiloft eruit zien? Welke jurk ga je aantrekken? En hoe gaat jullie taart eruit komen te zien? Wij hebben de leukste bruidstrends op een rijtje gezet voor jou. 

Bohemian bruidskapsels

Eén van de meest voorkomende trends zijn de bohemian bruidskapsels. Met bohemian kapsels denk je snel aan verschillende vlechten, maar deze prachtige kapsels worden vaak gecombineerd met gekruld haar en mooie bloemen. Je kan ook kiezen voor krullend haar met bloemen of verschillende vlechten met krullend haar zonder de bloemen. Je kan zelf bepalen welk kapsel het best bij jou past.  

Trouwjurken in pasteltinten

In de allernieuwste collectie van 2022/2023 zien we in plaats van de standaard witte trouwjurk steeds meer trouwjurken in pasteltinten. Bij de jurken van de bruidsmeisjes waren deze pasteltinten al te zien, maar deze trend is er nu dus ook onder de trouwjurken. De trouwjurken zijn vaak in zachtroze, champagne, nude kleuren, zacht-oranje en nog veel meer. Deze prachtige trouwjurken sluiten mooi aan bij de trend van de bohemian bruidskapsels.  

Bloemwerk

Bloemen op een bruiloft staan ook nu weer centraal. Op de grote dag maken bloemen het plaatje helemaal compleet. De pasteltinten in combinatie met koper- en goudtinten zien we dit trouwseizoen veel terugkomen. Daarnaast zijn gedroogde bloemen en planten nu ontzettend populair. Ze worden vaak gecombineerd met verse bloemen. Verder worden tafelbloemstukken, die niet alleen meer op tafel worden geplaatst maar ook op de grond, steeds meer gewild. Tijdens de ceremonie blijven de bloemen als achtergrond decoratie zeer populair. 

Bruidstaarten

Vorig jaar waren de semi-naked bruidstaarten al een opkomende trend maar ze zijn dit seizoen nog populairder geworden. Je ziet nu ook steeds vaker minimalistische bruidstaarten met kleine zoete hapjes ernaast. Daarnaast is de bruidstaart natuurlijk ook onderdeel van de styling van de bruiloft. Je ziet vaak dat de bruidstaart wordt aangepast aan de styling door dezelfde bloemen te gebruiken als de decoratie. Hier kunnen natuurlijk ook de gedroogde bloemen gebruikt voor worden. 

Videografie

Deze onvergetelijke dag met de perfecte aankleding moet natuurlijk wel vastgelegd worden door een fotograaf, iets waar de meeste bruidsparen wel voor kiezen. Tegenwoordig wordt bewegend beeld veel interessanter waardoor je, naast de prachtige trouwfoto’s, ook steeds vaker ziet dat er een videograaf ingehuurd wordt. Op deze manier kunnen jullie deze prachtige dag nog heel vaak herbeleven.  

Wij snappen dat deze dag één van de belangrijkste dagen uit jullie leven is. Daarom denken wij graag mee over de invulling van jullie huwelijksdag! Op onze trouwlocaties Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel & Buitenplaats Sparrendaal bieden we alle ruimte voor verschillende bruiloften. Neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar jullie wensen en de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten! 

Whatsapp