Een bruiloft zonder feest organiseren

Het ene bruidspaar vindt het onmisbaar op hun bruiloft en het andere bruidspaar vindt een huwelijk zonder veel fijner. Het gaat hier natuurlijk om het (dans)feest met DJ of band. Zijn jullie het paar dat niet zo van feesten houdt, of het geen toevoeging aan de dag vindt? Geen probleem natuurlijk. Er zijn talloze alternatieven te bedenken, die wel bij jullie passen. Het is immers jullie dag en daarmee jullie invulling van het programma. Oftewel, vooral doen wat jullie blij en gelukkig maakt! Wij helpen jullie met ideeën voor een bruiloft zonder feest.

Een borrel

Een leuk idee om je trouwdag mee af te sluiten, en waarbij je de kans krijgt om alle gasten nog even te spreken, is een borrel. Een gezellig alternatief voor wat later op de dag en die iets rustiger verloopt dan een groots feest. Kies allemaal lekkere garnituren voor op tafel en zorg ervoor dat de wijn, bier, champagne en fris in overvloed aanwezig zijn. Tevens kun je ook hier ervoor kiezen om achtergrondmuziek naar keuze aan te zetten. Een paar tikjes zachter dan bij een DJ, maar dat je er toch voor zorgt dat er een feestelijke sfeer is.

Een lang en uitgebreid diner

Willen jullie geen trouwfeest maar hechten jullie wel veel waarde aan een uitgebreid bruiloftsdiner waarbij jullie, en jullie gasten, lekker lang kunnen tafelen? Dan kun je ervoor kiezen om het diner tot een van de hoogtepunten te maken van jullie trouwdag. Kies voor meerdere gangen met ruim de tijd ertussen, zodat jullie gasten uitgebreid met elkaar kunnen kletsen en dat er ruimte is voor speeches en wellicht leuke stukjes. Wees heerlijk bourgondisch, eet en drink ruim en maak er een onvergetelijke avond van.

Hoe gezellig is het om met zijn allen te dineren en te vieren dat jullie vandaag trouwen!

Café setting met entertainment

Als je je huwelijk wel feestelijk wilt afsluiten, maar niet groots, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een gezellige café setting met voldoende zitplek/barkrukken en rustige livemuziek. Of wie weet vinden jullie het wel helemaal het einde om een act langs te laten komen, die een uur lang een show geeft; een goochelaar bijvoorbeeld. Zo hebben jullie in de avond een leuk en uniek programma en wordt het spetterend afgesloten.

Spelletjes

Zijn jullie spelletjes fanaten? Dan kun je natuurlijk ook de leukste spellen spelen die bedoeld zijn voor (grote) groepen. Zo zou je een ruimte kunnen omtoveren tot ‘casino’, waarbij je een pokertafel neerzet, een croupier inhuurt en men laat spelen voor de leukste prijzen! Of doe een leuke pubquiz met alle gasten, met de leukste feitjes over jullie als bruidspaar en sommige gasten tussendoor. Je kunt dit natuurlijk zo bont maken als je zelf wilt!

Swijnenburg helpt graag!

Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden om een mooie bruiloft te organiseren zonder feest. We helpen jullie graag om deze invulling te bedenken. Op Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel hebben wij voldoende ruimte en inspiratie om bijna alle wensen tot vervulling te laten gaan. Een huwelijk zonder feest is bij ons in ieder geval nooit saai, maar net zo mooi en gezellig als een bruiloft mét feest!

Team Swijnenburg Sales Whatsapp