De origineelste huwelijkscadeaus

Gefeliciteerd, jullie favoriete stel gaat trouwen! Natuurlijk wil je ze verrassen met een origineel en persoonlijk cadeau, maar ook iets waar het bruidspaar iets aan heeft. Wat geef je ze dan en met welk budget kun je rekening houden? Lees verder en laat je inspireren door unieke cadeaus om te geven aan het kersverse bruidspaar! 

Graveerbare cadeaus

Hoe kun je een cadeau persoonlijker maken dan het te personaliseren naar de mensen aan wie je het geeft! Er zijn verschillende organisaties waar je een champagne- of wijnset kunt bestellen, waarbij je de glazen en de doos kunt laten graferen. Zet bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar, Mr. & Mrs. of een leuke quote die bij ze past op de glazen. Is het bruidspaar fan van uitgebreid borrelen? Dan is het ook leuk om een borrel- of snijplank te laten graferen en te geven met hun favoriete hapjes. Ook een mooi sieraad als een leren armband voor de bruidegom of een ketting voor de bruid met de trouwdatum erin gegrafeerd is een uniek cadeau om te geven. 

Geld zonder envelopje 

Vaak geeft het bruidspaar zelf aan wat voor een cadeau ze willen hebben en soms komt dit uit op geld. We snappen dat het misschien saai en wat leeg in de handen voelt om een simpel envelopje met wat geld te geven. Verpak het daarom in een mooi jasje. Stop het geld bijvoorbeeld in een doorzichtige ballon of hang het in een miniboompje. Ook kun je een cadeaubon geven, voor bijvoorbeeld een diner of een nachtje weg. Ideaal om het bruidspaar even tot rust te laten komen na de huwelijksstress.  

Voor de avonturiers

Heb je te maken met een stel dat er graag op uit gaat? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor het bruidspaar: een bucketlist boek. Zo’n boek staat bomvol ideeën die het paar samen kan doen. Een ander leuk idee voor reislustige koppels is een reisboek vol tips, beroemde reizen of bijvoorbeeld wijnroutes. Hierin staan verschillende plekken over de hele wereld die ze samen kunnen bezoeken en dat maakt dit cadeau ideaal om ze jarenlang plezier te laten beleven.

Op zoek naar een persoonlijk cadeau? Geef een gepersonaliseerde Travel Journal. Schrijf de namen van het bruidspaar erin met leuke foto’s en laat ze al hun avonturen, natuurlijk beginnend met hun huwelijksreis, erin opschrijven. Op deze manier kunnen ze de mooiste reis van hun leven en nog vele andere herbeleven als ze het teruglezen. 

Budget

De band die je als gast hebt met het bruidspaar, hangt af van het budget waar je rekening mee kan houden. Hoe dichter je bij het bruidspaar staat, hoe hoger je budget vaak is. Toch kan het lastig zijn om te bepalen wat een logisch bedrag is. Wij geven je daarom een richtlijn om in gedachten te houden bij het uitzoeken van een geschikt cadeau.  

Als kennis of collega kan je denken aan een budget tussen €20 en €40, bij vrienden en naaste familie is het gebruikelijk om rond de €50 tot €100 of zelfs meer uit te geven aan een cadeau en als je er iets verder vanaf staat, kan je een cadeau aanschaffen tussen de €35 en €50. Maar ongeacht de band die je met iemand hebt, niemand kan in je portemonnee kijken. Dus geef niet meer uit dan je te bieden hebt en vooral waar jij je goed bij voelt. 

Whatsapp