De beste diner ideeën voor jullie bruiloft

Liefde gaat door de maag, ook op de dag dat jullie elkaar het ja-woord geven. Het diner speelt een belangrijke rol op jullie bruiloft. Het is hét moment op jullie trouwdag waarop je echt lekker de tijd neemt om te zitten, te genieten van al jullie vrienden en familie om jullie heen, om te kletsen met tafelgenoten én natuurlijk om te genieten van heerlijk eten. Er zijn verschillende opties voor het diner op jullie bruiloft en om jullie te helpen, hebben we de beste ideeën voor jullie op een rij gezet.

Bruiloftsdiner

Traditioneel gezien is een gezeten huwelijksdiner het meest populair op bruiloften. Jullie en jullie gasten schuiven aan, aan prachtig gedekte tafels met fonkelend glaswerk en glanzend bestek en er wordt een 3 of 4 gangen diner geserveerd met bijpassende wijnen. Op onze trouwlocaties, Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal, serveren we een menu naar de seizoenen en kan het menu naar wens uitgebreid worden met een heerlijke amuse, kaasgerechtje of een spoom. Het fijne aan een gezeten huwelijksdiner is dat het voor iedereen heel comfortabel is.

Walking diner

Willen jullie graag een wat informelere sfeer tijdens het diner en meerdere vrienden en familieleden spreken? Dan is een walking diner een perfecte optie. Terwijl jullie samen met jullie gasten genieten van de fijne sfeer en goede gesprekken worden er kleine gerechtjes geserveerd. Kenmerkend voor een walking diner is dat de gasten geen vaste plekken hebben, maar iedereen zelf een plekje zoekt en daar zijn gerechtje geserveerd krijgt. Een voordeel bij een walking diner is dat jullie dus niet na hoeven te denken over de tafelschikking.

Buffet

Vinden jullie het fijn als jullie gasten zelf kunnen kiezen wat ze eten? Kies dan voor diner in buffetvorm. Jullie gasten hebben aan tafel vaak wel een vaste plek, maar doordat er heen en weer wordt gelopen, is de sfeer wat informeler en wordt er weleens een plekje gewisseld. Nadat jullie, als bruidspaar, het buffet geopend hebben sluiten jullie gasten aan en kan ieder kiezen wat ze lekker vinden en hoeveel ze willen eten.

BBQ

Trouwen jullie in de lente of in de zomer? Dan is een barbecue ook een leuke dineroptie. In onze buitenkeuken of op de Big Green Egg grillen onze koks de gerechten live voor jullie. Geniet samen met jullie gasten van het zonnetje en een ongedwongen feestelijke sfeer.

Chef’s table

Vieren jullie jullie bruiloft klein en intiem? Met een gezelschap tot 20 personen kunnen jullie plaatsnemen aan onze spectaculaire Chef’s table gevestigd in ons restaurant op Buitenplaats Amerongen. Dankzij de glazen wand van plafond tot vloer hebben jullie uitzicht op de keuken wat zorgt voor een bijzondere setting.

Mogelijkheden en maatwerk

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden voor de invulling van het diner op jullie bruiloft? Of hebben jullie bepaalde ideeën en zijn jullie benieuwd of wij deze voor jullie kunnen waarmaken? Neem gerust contact met ons op. We denken graag mee want deze culinaire mogelijkheden zijn slechts een greep uit de mogelijkheden waarop we jullie huwelijksdag kunnen voorzien van heerlijk eten.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp