Vijf manieren om jullie gasten te vermaken op jullie bruiloft

Zijn jullie druk met de voorbereidingen van jullie trouwdag? Maar zijn jullie er nog niet over uit hoe jullie je gasten gaan vermaken tijdens de bruiloft? Entertainment is misschien wel één van de lastigste dingen om te organiseren omdat je hier echt alle kanten mee op kunt. Wij hebben 5 toffe manieren om je gasten te vermaken op een rij gezet. Want met deze entertainment wordt jullie trouwdag de leukste en gezelligste dag van jullie leven!

Muziek

Misschien ligt het voor de hand (en dat is niet voor niets), maar een superleuke manier om je gasten te vermaken is met muziek. Door het spelen van passende muziek kan je de sfeer positief beïnvloeden. Verder kunnen jullie ervoor kiezen om een leuke afspeellijst te maken jullie. Ook kunnen jullie ervoor kiezen om livemuziek te laten spelen tijdens de bruiloft. Denk hieraan bij een dj of livemuziek van bijvoorbeeld een zangeres of een band.

Muziek entertainment

Photobooth

Met een photobooth is plezier voor jullie gasten gegarandeerd! Jullie gasten, en jullie natuurlijk zelf ook, kunnen mooie, leuke en grappige foto’s maken. En je kunt bij de photobooth diverse attributen, zoals gekke hoeden, brillen, etc., neerleggen voor een nog leuker resultaat! Het leuke aan deze manier is dat je meteen foto’s als herinneringen van jullie trouwdag hebt.

Quiz

Jullie kunnen er ook voor kiezen een quiz te doen met jullie gasten. Denk hierbij aan vragen over jullie als bruidspaar of spelletjes zoals ‘raad de uitspraak’. Jullie gasten krijgen dan allemaal een bordje met afbeeldingen van jullie als bruidspaar en steken het bordje omhoog als ze weten van wie de uitspraak is. Dat belooft een topactiviteit te worden!

Dansen

Houden jullie van dansen? Je kan ervoor kiezen om een speciale dansvloer te laten plaatsen bij het trouwfeest. Zowel jullie als jullie gasten kunnen dan hun dansmoves laten zien op de dansvloer. Als jullie zelf niet zulke dansers zijn, is het ook leuk om professionele dansers in te huren. Je gasten kunnen dan genieten van het entertainment, terwijl ze genieten ondertussen van een hapje en een drankje.

Proeverij

Vinden jullie het leuk om de gasten op een educatieve manier te vermaken op jullie trouwdag? Denk dan aan een proeverij. Met een proeverij kan je alle kanten op, denk bijvoorbeeld aan een whisky, bier, wijn of zelfs een chocoladeproeverij. Jullie gasten kunnen genieten van allerlei lekkers tijdens deze proeverijen terwijl ze er ondertussen ook nog iets van opsteken.

We wensen jullie veel succes bij het kiezen van een leuke activiteit. En uiteraard helpen we jullie daar graag bij want op onze trouwlocaties Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel & Buitenplaats Sparrendaal bieden we alle ruimte voor een geweldige trouwdag. Neem gerust contact met ons op en we dan bekijken we samen met jullie, jullie programma en de mogelijkheden zodat het een dag wordt om nooit meer te vergeten!

Team Swijnenburg Sales Whatsapp