Kennismaken met Daniel

Partymanager

Daniël werkt sinds mei met veel plezier bij Swijnenburg en dat is direct zichtbaar als je hem ziet. Daniel loopt namelijk altijd rond met een grote glimlach op zijn gezicht! Zijn rol als Junior Party Manager is hem op het lijf geschreven want hij heeft graag mensen om zich heen én het was voor hem altijd al duidelijk dat hij in de horeca wilde werken.  

Stappen zetten

‘’Ik werk al sinds mijn 14e in de horeca en heb de opleiding Leidinggevende bediening gevolgd in Wageningen. Voordat ik bij Swijnenburg begon heb ik in diverse restaurants en een hotel gewerkt. Toen ik de vacature voor Eerste medewerker bediening zag, dacht ik: ‘deze stap ga ik zetten’. En nu ben ik, dankzij de doorgroeimogelijkheden bij Swijnenburg, doorgegroeid naarJunior Party Manager.“

Gezelligheid onderling

“Het leukste aan mijn werk is dat ik bijna iedere dag met vrolijke mensen werk. De sfeer is goed en het is elke keer weer bijzonder als een bruidspaar bij ons hun grote dag viert en ik ervoor mag zorgen dat het hen en hun gasten aan niets ontbreekt. Daarnaast zijn mijn collega’s ook super belangrijk voor mij. Dat we op elkaar kunnen terugvallen en de gezelligheid onderling. Dorres is tegelijk met mij begonnen en we zijn echt twee handen op één buik!’’ 

Elke werkdag is verschillend

Een werkdag in de horeca ziet er nooit hetzelfde uit en dat kan ook Daniël beamen. “Mijn werkdagen zijn erg verschillend. Het ligt er vooral aan wat voor partij er op de planning staat en hoe alles voorbereid moeten worden. De ene keer draai ik in de ochtend een zakelijke bijeenkomst, de andere keer de hele dag een bruiloft of draait een collega overdag en mag ik het feest draaien. Het kan zijn dat alles in één ruimte is of over het hele landgoed of landhuis is verdeeld. En juist dat maakt het elke dag weer anders en uitdagend.’’ 

Favoriete locatie

Swijnenburg heeft drie locaties; Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel & Buitenplaats Sparrendaal. Beide locaties zorgen voor een prachtige ambiance, maar Buitenplaats Amerongen is de favoriet van Daniël. “Dit komt omdat er veel uitdaging in deze locatie zit. De ruimtes zijn verspreid over het landgoed rondom het kasteel. Dat maakt het minder overzichtelijk dan wanneer alles in één gebouw is waardoor goed samenwerken extra belangrijk is. Dat maakt het voor mij juist heel leuk. Een werkdag is voor mij geslaagd als een bruidspaar met een fantastisch gevoel naar huis gaat en ze een topdag gehad hebben. Als dit zo is dan kan ik met een voldaan gevoel naar huis.” 

Team Swijnenburg banqueting
Team Swijnenburg Sales Whatsapp