Kennismaken met Gijs

Sales medewerker Huis Scherpenzeel

Gijs is al sinds zijn vijftiende werkzaam binnen Swijnenburg. Hij begon als medewerker in de afwas en ging daarna aan de slag in de bediening. Hij ruilde zijn bijbaantje in voor de Hotelschool in Leeuwarden, maar na een jaar studeren kwam hij toch weer terug bij Swijnenburg. “In het begin werkte ik hier zodat ik een bijbaantje had, maar op een gegeven moment voelde het team waarin ik werkte meer als een hechte vriendengroep”, vertelt Gijs. “Dit zorgde ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ging.”

Huis Scherpenzeel

Inmiddels is Gijs 23 jaar en is hij werkzaam als sales medewerker, waar hij zich vooral bezighoudt met Huis Scherpenzeel; een Kasteel met een bijzondere geschiedenis dat sinds april 2022 als nieuwe locatie binnen Swijnenburg fungeert. Gijs is vooral bezig met het te woord staan van onze gasten om ervoor te zorgen dat zij een onvergetelijke dag beleven, maar hij ontwikkelt zich ook iedere dag verder in het maken van offertes en het leiden van bezichtigingen. “Wat mij echt een kick geeft is het moment dat je al een aantal weken contact hebt met een bruidspaar en dat je vervolgens een bevestiging ontvangt dat ze de locatie die we samen hebben bezichtigd gaan boeken. Dat geeft me een goed gevoel.” Naast zijn fulltimebaan binnen Swijnenburg is hij ook nog aan het afstuderen aan de opleiding Hotel & Event Management in Utrecht. 

Ontwikkeling

Binnen Swijnenburg wil Gijs zich verder ontwikkelen tot een uitstekende sales medewerker. Zo is hij zich nu aan het verdiepen in detailafspraken, zakelijke bijeenkomsten en andere bezichtigingen. “Ik heb de afgelopen jaren natuurlijk veel ervaring opgedaan op de werkvloer in de horeca, maar binnen de sales kan ik mij nog verder ontwikkelen.” Toch denkt hij dat zijn ervaring in de horeca hem kan helpen in zijn carrière in sales. “Er zal veel transparante communicatie plaatsvinden tussen de sales medewerkers en de partymanagers en doordat ik beide kanten van het verhaal heb meegemaakt, denk ik dat die samenwerking erg soepel kan verlopen.” Gijs heeft de ambitie om zichzelf op verschillende vlakken te verbeteren binnen zijn functie om zo Swijnenburg in de toekomst naar een nieuw niveau te tillen. 

Team Swijnenburg sales
Team Swijnenburg Sales Whatsapp