Kennismaken met Niek

Locatiemanager Buitenplaats Amerongen

Graag stellen we je voor aan onze collega Niek. Niek werkt bij Swijnenburg als locatiemanager van Buitenplaats Amerongen en hij komt overal altijd vrolijk binnen. Hij steekt graag zijn handen uit zijn mouwen en heeft vanaf jongs af aan al een grote liefde voor de horeca. En juist die eigenschappen maken van Niek de perfecte locatiemanager! ‘’Op verjaardagen zorgde ik er vroeger al voor dat iedereen het naar zijn zin had’’, vertelt Niek.

Liefde voor de horeca

“Ik kom uit een gezin waar de horeca een hele grote rol speelde. Mijn moeder werkte in de horeca en mijn broer is kok. Voor ik me inschreef voor de Hogere Hotelschool, had me bijna ingeschreven voor de mariniersopleiding. Maar uiteindelijk heb ik toch voor de horeca gekozen want van kinds af aan voel ik de liefde voor de horeca.’’ 

Schotland

“Tijdens mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool heb ik stage gelopen in Schotland in het Marriott hotel. Het was de bedoeling dat ik hier een half jaar zou meewerken, maar om er alles uit te halen heb ik ervoor gekozen om er een stage van een jaar van te maken. Heel gaaf, alleen heb ik maar weinig van Schotland gezien want hier kwam ik erachter dat ik nogal een workaholic kan zijn…’’ 

Combinatie tussen kantoor en meedraaien op de vloer

“Weer thuis in Nederland heb ik mijn opleiding afgerond en bij diverse restaurants gewerkt. Ook heb ik nog een tijdje heel iets anders gedaan, maar uiteindelijk toch weer terug de horeca in. Dat blijft toch altijd aan me trekken. Wat ik leuk vind aan mijn huidige functie is de combinatie tussen kantoor en meedraaien op de vloer. Dankzij het meewerken, zie ik mogelijkheden die ik aan kan pakken en zo hoop ik onze service elke dag nóg beter te maken.’’  

Vrijheid en vertrouwen

‘’Op het moment dat ik iets bedenk, kan ik het ook gelijk uitvoeren. Binnen mijn werk krijg ik namelijk veel vrijheid en veel vertrouwen. Dat werkt heel fijn. En natuurlijk doe ik het niet allemaal alleen maar samen met een team van super gemotiveerde collega’s. Wanneer een bruiloft perfect verloopt en we samen een bruidspaar een topdag hebben kunnen geven dat doet dat iets me. Dat geeft zo’n goed gevoel! Daar doe ik het voor!’’ 

Team Swijnenburg Sales Whatsapp