Kennismaken met Pam

Locatiemanager Buitenplaats Sparrendaal & Huis Scherpenzeel

Pam is bij Swijnenburg begonnen als locatiemanager van Buitenplaats Sparrendaal. Nu de nieuwe locatie Huis Scherpenzeel aan het portfolio van Swijnenburg is toegevoegd, valt ook deze locatie onder de verantwoordelijkheid van Pam en springt ze bij tijdens partijen. “Ik doe heel veel verschillende dingen en daardoor ziet elke week er anders uit. Het is dan ook een uitdaging om veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden en deze op de juiste plaats te krijgen, maar dat maakt het juist leuk.”

Zuid-Afrika

Pam heeft aan de hotelschool gestudeerd in Leeuwarden en is tijdens haar studie een half jaar naar Zuid-Afrika geweest voor haar minor eventmanagement. “Als jonge dame van 22 heb ik in Zuid-Afrika de basis van eventmanagement in de praktijk geleerd, een enorm vette ervaring!” Door deze ervaring is haar liefde voor evenementen aangewakkerd en is het ook niet gek dat Pam is blijven hangen in deze branche.

Kleine succesmomentjes

De reden dat Pam heeft gekozen voor Swijnenburg is omdat het bedrijf hard aan het groeien is, waardoor haar functie veel doorgroeimogelijkheden biedt. “Op één of andere manier bleef deze functie heel erg kriebelen”. Wat ze ook heel erg leuk vindt aan Swijnenburg is dat, met de evenementen die het bedrijf verzorgt, er veel kleine succesmomentjes zijn. “Bij een festival ben je bijvoorbeeld een jaar van te voren aan het plannen en heb je één groot succesmoment. Ik vind veel kleine succesmomenten juist heel tof”. Ook viel het haar meteen al op dat de eigenaren Peter-Paul en Lieke net zo hard meewerken.

Afwisseling

Wat Pam zo fijn vindt aan haar baan is de afwisseling. “Geen week is voor mij hetzelfde. Ik zie waar de gaten zijn en daar spring ik bij.” Pam beschrijft haar baan als een wereldbaan omdat het de juiste tijd en juiste plek is voor haar. Een onregelmatig ritme vind Pam soms wat minder fijn maar dat weegt niet op tegen alle leuke dingen die ze mag doen. “Het allerleukste vind ik het oplossen van de chaos-momentjes en het liefst tijdens partijen. Ik doe veel achter de schermen, dus dan vind ik het extra fijn als ik weer op de vloer mag werken met mensen”.

Beste resultaat

“Ik denk dat anderen mij soms wel een pittige tante vinden, omdat ik direct ben en de lat voor mijzelf hoog leg. Tegelijkertijd probeer ik het altijd iedereen naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is”, aldus Pam. Dit past ook wel bij de functie van Pam als locatiemanager van Buitenplaats Sparrendaal & Huis Scherpenzeel. Er moeten veel dingen geregeld worden, soms in omstandigheden waar de druk hoog ligt, en op deze manier wordt het beste resultaat voor onze gasten behaald. Dat is uiteindelijk het allerbelangrijkst. En waar we het met z’n allen voor doen.

Team Swijnenburg banqueting
Team Swijnenburg Sales Whatsapp