Kennismaken met Renée

Accountmanager

Renée is nu twee jaar werkzaam als accountmanager bij Swijnenburg. Na jaren werkervaring in de hospitality branche, is ze via haar partner Arnoud, die manager was bij Restaurant Bentinck, bij Swijnenburg terecht gekomen. “Ik vond het altijd super leuk om in restaurants en hotels te werken, maar ik kreeg behoefte aan meer regelmatige werktijden. Ik wilde wel graag in deze branche blijven werken, mensen blij maken met mooie producten, kennis en locaties is het leukste wat er is.”

Jong en gezellig team

Renée kreeg de kans om een collega van het salesteam tijdens haar zwangerschapsverlof te vervangen. Hierna mocht ze blijven om het team te versterken. “De werksfeer bij Swijnenburg is erg fijn. Het is een jong en gezellig team, alles is bespreekbaar en iedereen wilt van elkaar leren. Ik heb me nooit eerder zo op mijn gemak gevoeld als bij Swijnenburg.”

Afwisselende baan

Als accountmanager bestaat de werkweek van Renée uit veel afwisseling: “Aan het begin van de week zijn mijn werkdagen vooral kantoorgericht. Dan houd ik me bezig met administratieve werkzaamheden, zoals telefonische afspraken en nieuwe aanvragen opvolgen. Het einde van de week is meer gericht op afspraken voor huwelijksbezichtigingen en gesprekken over zakelijke mogelijkheden bij onze locaties.”

Maatwerk

Volgens Renée is het de afwisseling wat haar werk zo leuk maakt: “Elke dag is anders. We organiseren veel verschillende soorten bijeenkomsten. Zo regelen we huwelijken, zakelijke bijeenkomsten en privéfeesten. Met ons team leveren we altijd maatwerk, we denken met iedereen mee en bekijken alle mogelijkheden. Geen een huwelijk of bijeenkomst is hetzelfde. Dit zorgt voor veel diversiteit en hierdoor krijg ik ook met veel verschillende mensen te maken, dat is echt heel leuk.”

Voldoening

Renée blijft het bijzonder vinden dat zij de bruiloften van bruidsparen mag verzorgen: “Het is zo bijzonder dat zij hun mooiste dag uit handen geven en dat wij dit voor hen mogen verzorgen. Als we achteraf horen dat ze hun bruiloft niet mooier hadden kunnen voorstellen, geeft dat ontzettend veel voldoening. Dat is echt waar we het voor doen.”

Team Swijnenburg Sales Whatsapp