Kennismaken met Roelof

Partymanager

In de wereld van horeca is gastvrijheid en teamspirit de sleutel tot succes. Iemand die deze waarden hoog in het vaandel heeft staan is Roelof, partymanager bij Swijnenburg. Zijn uitdaging binnen de horeca zit hem in het strategisch neerzetten van de juiste mensen, zodat hij samen met zijn team de kwaliteit kan bewaken en de gasten een perfecte avond kan bezorgen.

Ontwikkeling

Roelof heeft de opleiding Automotive Business Management gedaan op de IVA in Driebergen. Zijn vrienden zagen hem altijd al in de horeca werken. “Na mijn opleiding heb ik dan ook besloten om naar de horeca over te stappen.” Roelof is begonnen als medewerker bediening op een andere trouwlocatie, waar hij al snel is uitgegroeid tot eindverantwoordelijke van het landhuis en het bijbehorende hotel. Daardoor heeft hij eigenlijk alle facetten meegemaakt binnen de horeca; van floormanager tot het facilitaire onderhoud.

Onze gasten vorstelijk laten voelen

Als partymanager bij Swijnenburg is Roelof verantwoordelijk voor een goed verloop van de dag van onze gasten. Om ervoor te zorgen dat het hen aan niets ontbreekt, doet Roelof er alles aan om elke gast zich vorstelijk te laten voelen. Daarbij zegt Roelof wel “Geen één dag is hetzelfde als partymanager. Elke evenement is anders waardoor ik elke dag weer voor nieuwe uitdagingen kom te staan.” Gelukkig vindt Roelof dit juist alleen maar leuk en krijgt hij hier veel energie van.

Een dag als partymanager

Wel begint zijn dag vrijwel altijd met een goede voorbereiding. “Het begint meestal vroeg met het bekijken van het draaiboek. Vervolgens zorg ik er, samen met mijn team, voor dat de locatie tot in de puntjes klaar staat voor de dag van onze gasten.” Op het moment dat de gasten dan aankomen op de locatie ontvangt hij hen en ontneemt hij direct alle zorgen uit handen. Zo kunnen de gasten genieten, dat vindt Roelof erg belangrijk! “Als alle gasten s ‘avonds naar huis zijn gegaan en de dag is perfect verlopen krijg ik een gelukkig gevoel.”

Roelof verwelkomt jullie graag op Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal & Huis Scherpenzeel.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp