Kennismaken met Rowie

Sales Medewerker

Rowie werkt sinds april als sales medewerker bij Swijnenburg. Ze is nieuw in deze branche, maar ze heeft altijd met mensen gewerkt. Zo is ze begonnen als kapper, vervolgens is ze als pedagogisch medewerker aan de slag gegaan en heeft ze ook nog gewerkt als buurtsportcoach. Rowie is een écht mensenmens en dat ze nu gestart is in de sales, waar ze de hele dag in contact staat met mensen, is dan ook geen verassing.

Mensenmens

“De reden dat ik zo graag met mensen werk is omdat ik graag mensen met elkaar verbind, dat vind ik het allermooiste om te doen.” Als aan Rowie gevraagd wordt waarom ze gekozen heeft om te werken bij Swijnenburg, vertelt ze: “Bij Swijnenburg tref je vooral heel veel blije mensen, het geluk is er al. Om deze mensen vervolgens nog blijer te maken dan dat ze al zijn, is iets waar ik zelf veel energie uit haal.”

Liefde voor horeca

De horecabranche spreekt Rowie aan omdat het een hele blije branche is. “Eten en drinken maakt mensen blij en dat vind ik heel erg leuk. Daarnaast is mijn beste vriendin chef-kok en haar stiefvader is de eigenaar van een groot bedrijf in de horeca ontwikkeling, waardoor ik zelf ook in aanraking ben gekomen met lekker eten en etiquette. Ik denk dat mijn liefde voor de horeca daar vandaan komt.”

Leukste moment van de dag

“Tot nu toe vind ik de bezichtigingen het leukste moment van mijn werkdag. Op dat moment ontmoet je de mensen die je al eerder gesproken hebt en dan kan ik ze nog enthousiaster maken dan ze vaak al zijn, dat geeft mij het meest voldane gevoel.” Maar ook het moment dat daarop volgt vindt Rowie heel erg leuk. “Als ik dan vervolgens een bevestiging binnen krijg van een boeking ben ik heel erg blij.” Rowie vindt het belangrijk om van A tot Z klaar te staan voor haar gasten, dit maakt de ervaring bij Swijnenburg zo persoonlijk.

“Binnen mijn functie is het belangrijk om organisatorisch sterk te zijn en goed te kunnen plannen en ik ben van mening dat ik over deze eigenschappen beschik. Mijn allergrootste kracht is het persoonlijk contact.” Als echt mensenmens is Rowie erg sociaal, wat haar toegankelijk maakt voor de mensen om haar heen.

Kansen

Rowie waardeert de kans die ze heeft gekregen van Swijnenburg heel erg. “Ondanks dat mijn CV en achtergrond niet aansloten op de functie heb ik toch met mijn persoonlijke motivatie de kans gekregen om binnen het Swijnenburg team aan de gang te gaan. Ik vind het mooi dat Swijnenburg verder kijkt dan het papiertje, maar echt kijkt naar de persoon. Dat vind ik tof!”

Team Swijnenburg Sales
Team Swijnenburg Sales Whatsapp