Winterbruiloft Buitenplaats Sparrendaal

Hoe maak je jouw trouwjurk winterproof?

Wist je dat er veel leuke fashionable opties zijn waarmee je je prachtige trouwjurk winterproof maakt? En wie kan jou nu beter warm houden dan je kersverse echtgenoot? Maar uiteraard wil je niet het risico dat je een verkoudheid oploopt dus we hebben Alexandra Covers, eigenaar van bruidswinkel Covers Couture, gevraagd om tips!

Stola van imitatie bont

Imitatie bont past perfect bij een winterse look, is stijlvol én is heerlijk warm. Kies voor een mooie stola van nep bont, er is keuze uit diverse kleuren zoals wit of juist bruin voor contrast, en draag deze bij je jurk. Imitatie bont is tegenwoordig van zeer goede kwaliteit en doet zeker geen afbreuk, maar ziet er geweldig uit! Of kies voor veertjes of een wollen stola. Ook prachtig!

De vertrouwde stola

De pashmina stola is de meest subtiele optie. Voor elke trouwjurk is wel een passende pashmina stola te vinden en je kunt de stola gemakkelijk af en om doen. Daarnaast is pashmina heerlijk warm, super zacht, van licht materiaal en de luxe spat er vanaf. Ideaal dus voor bij je trouwjurk.

Trouwjurk met lange mouwen

Soms biedt jouw jurk de mogelijkheid om spaghettibandjes te vervangen voor bredere bandjes, capsleevers of een mouw. Kanten mouwtjes zijn een elegante oplossing en houden je lekker warm. Heb je een transparante japon? Dan is het soms mogelijk om hieronder een lijfje dragen. De styliste waarbij je je jurk hebt gekocht kan je hierbij het beste helpen en weet precies wat er mogelijk is.

Hip gepersonaliseerd leren- of spijkerjasje

Natuurlijk trek je niet je gewone jas aan over je trouwjurk, maar er zijn super toffe spijkerjasjes én leren jasjes voor bij je trouwjurk. Die houden je niet alleen warm, maar maken je look ook stoer. En het leuke is dat veel jasjes te personaliseren zijn.

Boots en een bontmuts

Je open schoenen of pumps zou je zelfs nog kunnen vervangen voor laarsjes en je gehele look afstylen met een bontmutsje en een bijpassend mofje voor een winterse sfeer. Ook zou je kunnen kiezen voor prachtige handschoentjes en dan weet je zeker dat je het niet meer koud krijgt.

Vergeet niet: binnen is het warm

Vergeet niet dat het buiten koud is, maar je vooral veel binnen zult zijn waar het heerlijk warm is. Vaak ben je maar een korte periode buiten als jullie bijvoorbeeld naar de auto lopen of misschien kiezen jullie voor een fotoshoot buiten. Maar bedenk dat je de meeste momenten van jullie mooie dag heerlijk behaaglijk binnen doorbrengt.

Neem contact op!

Willen jullie een winterbruiloft? En weten jullie niet goed waar jullie moeten beginnen. Met onze expertise en prachtige locaties; Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal helpen we jullie graag verder.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp