De leukste Kerstactiviteiten voor uw gezelschap

De feestdagen komen steeds dichterbij. De maand december staat bekend als de gezelligste maand van het jaar en kent talloze leuke momenten. Vier deze feestelijke maand met uw collega’s in winterse sferen op één van onze locaties: Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel of Buitenplaats Sparrendaal. Wij hebben een paar van de leukste winterse activiteiten samengesteld om er samen met uw gezelschap een onvergetelijke maand van te maken.

Kerstmarkt

Een kerstmarkt zorgt voor de ultieme kerststemming met prachtig versierde kerstbomen, lichtjes en kaarsjes. Wat is er dan leuker om uw eigen kerstmarkt te organiseren voor uw gezelschap. U kunt zelf bepalen hoe groot of klein het wordt. U kunt groots uitpakken met veel versieringen of het wat kleiner en knusser houden. De kerstkraampjes zijn omgebouwd tot een gezellige kerstmarkt waar uw collega’s hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen. Zo hoeft u zich niet druk te maken over een kerstpakket dat voor iedereen passend is, maar kunnen zijn hem volledig personaliseren. Dit is voor hen leuker en ook voor u!

Winter barbecue met kampvuur

Een winter barbecue met kampvuur is de perfecte buitenactiviteit als het winter is. Als het koud is willen mensen vaak niet naar buiten, maar met een kampvuur, lekkere gerechten en drankjes kan het heel gezellig en knus zijn. Wij nemen graag u zorgen uit handen en verzorgen de culinaire gerechten voor de winter barbecue. Daarnaast worden onze locaties omgetoverd in winterse sferen zodat u en uw gezelschap direct in de kerststemming komen. 

Sjoelcompetitie met borrel

Sjoelen is een echt gezelschapsspel waardoor het goed past in de maand december. Het is makkelijk klaar te zetten en u en uw gezelschap kunnen gezellig met elkaar bijpraten. Als u het sjoelspel combineert met een borrel hoeft uw gezelschap zich ook niet te vervelen als ze moeten wachten op hun beurt. Wij denken graag met u mee over de invulling van de borrel, zodat u op de dag zelf nergens meer aan hoeft te denken. 

Kerstfeest

Als laatst kunt u ervoor kiezen om voor uw gezelschap een kerstfeest te organiseren met prachtige kerstversieringen op één van onze locaties. Wij bieden de ideale ruimtes voor het organiseren van een kerstfeest, zodat u samen met uw gezelschap op een feestelijke manier het jaar kan afsluiten.

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een winterse activiteit op één van onze locaties? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de invulling en mogelijkheden. Wij verwelkomen jullie graag!

Team Swijnenburg Sales Whatsapp