Trouwlocatie met overnachting voor gasten

Een bruiloft is bijzonder. Feestelijk, gezellig, emotioneel, druk en… vermoeiend! Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor de gasten. Als na een lange, mooie dag de laatste dans gedanst is, de laatste drankjes gedronken zijn en zelfs de late night snack verorberd is, willen jullie gasten maar één ding: slapen.

Voor sommige gasten moet dat bed nog even op zich laten wachten: zij rijden vanaf de trouwlocatie naar huis omdat ze morgen moeten werken, kleine kinderen hebben of het liefst in hun eigen bed liggen. Anderen maken jullie huwelijksfeest af met een overnachting in een hotel of B&B en genieten de volgende ochtend nog even na met een heerlijk ontbijtje.

Willen jullie die luxe ook aan jullie gasten bieden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of jullie nu trouwen op Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel of Buitenplaats Sparrendaal; er zijn in de nabije omgeving van onze trouwlocaties voldoende slaapgelegenheden te vinden.

Overnachtingsmogelijkheden Buitenplaats Amerongen

Vanuit Buitenplaats Amerongen lopen jullie gasten na een mooie feestdag binnen een paar minuten naar enkele charmante B&B’s, zoals de Napoleonschuur; een prachtig gerestaureerde historische Tabakswaag uit 1806 met 5 ruime designkamers. In- en uitchecken en ontbijten gebeurt enkele meters verderop bij het gezellige Restaurant Buitenlust. Buitenlust beschikt zelf ook over 12 nette hotelkamers, waaronder een mooie bruidssuite. Ook B&B ’t Gasthuys ligt op loopafstand van Buitenplaats Amerongen. In deze gerestaureerde, rijksmonumentale boerderij vinden jullie nog eens 4 kamers, waaronder opnieuw een bruidssuite. In het pitoreske Amerongen is ook B&B La Vie en Roos te vinden. Deze gerenoveerde woonboerderij beschikt over drie kamers, maar ook het gehele voorhuis kan gereserveerd worden.

Overnachtingsmogelijkheden Buitenplaats Sparrendaal

Vanaf Buitenplaats Sparrendaal is B&B Passage op loopafstand gevestigd, zij beschikken over 4 tweepersoonskamers. Deze B&B heeft al meerdere prijzen gewonnen en biedt een gratis haal- en breng service naar het treinstation. Een fijne extra service als er gasten met het openbaar vervoer komen.

Overnachten met een groot gezelschap

Ben je met een groter gezelschap, en wil je graag met elkaar in één hotel slapen dan kunnen we een taxiservice voor je regelen om je naar een van de grotere hotels in de omgeving te brengen. Deze hotels liggen middenin de natuur in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Vanuit Buitenplaats Sparrendaal is het ongeveer 5 autominuten en vanaf Buitenplaats Amerongen 20 autominuten tot aankomst bij het hotel.

Landgoed de Horst heeft meerdere kamers van verschillende groottes. Hier kan je ook diverse eenpersoonskamers boeken. De Horst beschikt over 40 tweepersoons luxe kamers, 31 eenpersoons standaard kamers en 42 eenpersoons budget kamers. Deze kamers zijn inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en gratis parkeerplaats.

De bosrijk gelegen Buitenplaats, De Bergse Bossen, beschikt over verschillende kamertypes. Er zijn 2 eenpersoonskamers, kleine tweepersoons kamers, tweepersoons Deluxe-kamers, ruime kamers ingericht voor mindervaliden, bungalows en een bruidssuite welke feestelijk kan worden aangekleed. Het is op sommige kamers tevens mogelijk om een extra bed of baby bedje te plaatsen.

Overnachten op de Buitenplaats

Overnachten is helaas niet mogelijk op Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal. Bekijk dit als een voordeel, je merkt er niets van dat wij de ruimtes opruimen en herinrichten voor de volgende dag. Alles staat helemaal schoon en netjes voor jullie klaar als jullie uitgerust weer op locatie aankomen.

Heb je de volgende dag geen bijeenkomst meer op onze locatie, maar wil je wel nog genieten van de bijzondere plek? Dan zien wij je graag terug bij de lunch in restaurant Bentinck gelegen op Buitenplaats Amerongen.

Wil je meer weten over de overnachtingsmogelijkheden of over de locaties? Wij vertellen er graag alles over tijdens een kennismakingsgesprek. Plan nu uw locatiebezoek.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp