Vergaderlocatie met overnachting

Een bedrijfstraining, vergadering of presentatie duurt doorgaans niet een hele dag of zelfs dagen, maar soms kan het goed zijn om er meer tijd voor uit te trekken en een training of congres wel over meerdere dagen te verdelen. Na een lange en vaak intensieve dag is het belangrijk dat iedereen goed tot rust komt om de volgende dag weer fris en fruitig de bijeenkomst in te gaan. Een plek om te overnachten dichtbij de locatie is dan ideaal.

Wilt u naast een prachtige locatie gedurende het bedrijfsevent uw gasten de luxe bieden dat er in de buurt overnacht kan worden? Dan bent u bij Swijnenburg aan het juiste adres voor een bijzondere vergaderlocatie met overnachting in de buurt.

Overnachtingsmogelijkheden Buitenplaats Amerongen

Vanaf Buitenplaats Amerongen kan je na een lange dag binnen een paar minuten lopen naar enkele charmante B&B’s. Zo kunt u terecht bij de Napoleonschuur voor vijf ruime designkamers, perfect voor de kleinere gezelschappen. Verder kunt u ook terecht bij het gezellige Restaurant Buitenlust, zij beschikken ook over vijf kamers waar je fijn kunt overnachten. Ten slotte kunt u in de buurt van Buitenplaats Amerongen nog terecht bij B&B ‘t Gasthuys, zij beschikken over vier kamers.

Overnachtingsmogelijkheden Buitenplaats Sparrendaal 

Vanaf Buitenplaats Sparrendaal is B&B Passage op loopafstand gevestigd, zij beschikken over drie tweepersoonskamers. Deze B&B heeft al meerdere prijzen gewonnen en biedt een gratis haal- en breng service naar het treinstation. Een fijne extra service als er gasten met het openbaar vervoer komen.

Overnachtingsmogelijkheden groot gezelschap

Bent u met een groter gezelschap, en wilt u graag met elkaar in één hotel slapen dan kunnen we een taxiservice voor u regelen om u naar één van de grotere hotels in de omgeving te brengen. Deze hotels liggen middenin de natuur in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Vanuit Buitenplaats Sparrendaal is het ongeveer 5 minuten met de auto en vanaf Buitenplaats Amerongen 20 is het 20 minuten met de auto tot aankomst bij het hotel.

Landgoed de Horst heeft meerdere kamers van verschillende groottes. Hier kunt u ook diverse eenpersoonskamers boeken. De Horst beschikt over 40 tweepersoons luxe kamers, 31 eenpersoons standaard kamers en 42 eenpersoons budget kamers. Deze kamers zijn inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en gratis parkeerplaats.

De bosrijk gelegen Buitenplaats, De Bergse Bossen, beschikt over verschillende kamertypes. Er zijn twee eenpersoonskamers, kleine tweepersoons kamers, tweepersoons Deluxe-kamers, ruime kamers ingericht voor mindervaliden, bungalows en een bruidssuite die feestelijk kan worden aangekleed. Het is op sommige kamers tevens mogelijk om een extra bed of baby bedje te plaatsen.

Overnachten op de Buitenplaats

Overnachten is helaas niet mogelijk op Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel. Bekijk dit als een voordeel, u merkt er niets van dat wij de ruimtes opruimen en herinrichten voor de volgende dag. Alles staat helemaal schoon en netjes voor jullie klaar als jullie uitgerust weer op locatie aankomen.

Heeft u de volgende dag geen bijeenkomst meer op onze locatie, maar wilt u wel nog genieten van de bijzondere plek? Dan zien wij u graag terug bij de lunch in Restaurant Bentinck gelegen op Buitenplaats Amerongen.

Wilt u meer weten over de overnachtingsmogelijkheden of over de locaties? Wij vertellen er graag alles over tijdens een kennismakingsgesprek. Plan nu hier uw locatiebezoek.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp