Babyshower decoratie

Babyshower Cherrity

Vaak wordt een babyshower bij iemand thuis gevierd, maar het is ook leuk om je zus, vriendin of dochter te verrassen met een babyshower op locatie. Zo werd Cherrity afgelopen november verrast met een babyshower op Huis Scherpenzeel!

‘’Mijn moeder heeft samen met mijn broertje, mijn nichtje en mijn beste vriendin mijn babyshower georganiseerd en het was echt perfect! Ik wist dat er een babyshower op de planning stond, maar verder wist ik niets. Toen mijn vriend en ik aankwamen bij Huis Scherpenzeel was ik echt verrast! De locatie is super mooi en in de hal stonden onze familie en vrienden ons op te wachten. Dat vond ik echt een bijzonder moment.’’

De bar, de Lounge en de Parkkamer vormden het decor van de babyshower van Cherrity. ‘’Huis Scherpzeel is van zichzelf al een mooie locatie en heeft qua aankleding niet veel nodig. Met de versieringen in het thema roze was het echt zo mooi. Het was helemaal zoals ik zou hebben bedacht. De ruimtes zijn allemaal aan elkaar geschakeld wat zorgde voor een sfeervol geheel. In de bar stonden alle cadeaus en in de Parkkamer waren de tafels mooi gedekt en hebben we heerlijk gegeten.’’

Een high tea is een perfecte activiteit voor een babyshower. Met diverse zoete en hartige hapjes is er altijd voor ieder wat wils. En vaak zit je gezellig de hele middag te tafelen. Ook nu was dat het geval. ‘’Mijn moeder had verschillende spelletjes bedacht; van het verschonen van een luier tot het proeven van babyhapjes, maar we zijn hier helemaal niet aan toegekomen. De middag vloog voorbij! Ik heb heerlijk met iedereen gekletst, genoten van het lekkere eten, cadeautjes uitgepakt en veel foto’s gemaakt met familie en vrienden want ook daar leende Huis Scherpenzeel zich perfect voor.

‘’Het was super goed geregeld. Heel bijzonder dat dit voor mij is georganiseerd op zo’n mooie locatie. Ik heb echt een onvergetelijke middag gehad waar ik met super veel plezier op terugkijk. Het was echt top!

Babyshower decoratie
Babyshower Cherrity
Decoratie Babyshower

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp