Tijdens de bruiloft van gwenny en robert, maakte Eppel fotografie foto's van het bruidspaar

Gwenny & Robert

Op maandag 20 juli 2020 brak de grote dag aan voor Gwenny en Robert. Na een onzekere periode was het eindelijk tijd om te genieten van hun bruiloft. Door Corona en de bijbehorende maatregelen verliepen de voorbereidingen anders dan ze hadden gedacht. Ondanks dat was hun bruiloft een prachtige dag om nooit meer te vergeten.

Gwenny en Robert hebben gekozen om te trouwen op Buitenplaats Sparrendaal vanwege de vele mogelijkheden die de locatie biedt. Daarnaast vond Gwenny het belangrijk dat de fotoreportage kon plaatsvinden op de trouwlocatie zelf, zodat ze geen onnodige reistijd hadden en des te langer konden genieten van hun dag samen met hun gasten. De prachtige tuin van Buitenplaats Sparrendaal bood hiervoor het perfecte decor. Ook de fijne communicatie was voor Gwenny en Robert een reden om voor Buitenplaats Sparrendaal te kiezen: “We hebben de communicatie als zeer prettig ervaren.  Daarnaast was het hier ruim genoeg om aan de 1,5 meter regels te kunnen voldoen.”

Tijdens de bruiloft kan je op verschillende manieren een exit organiseren, zoals met een auto of in dit geval sterretjes!
Tafeldecoratie van een diner kan je op verschillende manieren doen. Het kan met een tafelloper, of natuur, zoals deze romantische bloemblaadjes
Op een bruiloft vier je de liefde en dat je de rest van je leven met elkaar mag zijn. En dat geluk spat ervan af bij deze kindjes!
De bruidstaart die op deze trouwdag is gebruikt, wordt ook wel een canvascake, of waterverfcake genoemd.

De voorbereidingen waren in verband met de coronacrisis soms stressvol. Gwenny en Robert vonden het best spannend om dingen te plannen. Gwenny: “Door de coronacrisis liepen de voorbereidingen anders dan gepland. Gelukkig was de samenwerking met Buitenplaats Sparrendaal heel fijn, we hadden regelmatig contact en kregen altijd snel antwoord op onze vragen. Dit prettige contact gaf ons wat meer rust.”

Dat hun trouwdag uiteindelijk anders verliep dan het in eerste instantie was gepland, maakte deze dag voor Gwenny en Robert extra bijzonder: “We konden geen feest geven omdat alles zittend moest gebeuren. Juist hierdoor hebben we ontzettend kunnen genieten van een intieme bruiloft met onze meest dierbaren. We hebben op de trouwdag zelf geen last gehad van de corona maatregelen. De belangrijkste personen in ons leven konden er allemaal bij zijn en alles verliep heel relaxed. Als kers op de taart hadden we ook nog eens het perfecte weer om buiten te trouwen!”

Uiteindelijk was het een prachtige trouwdag voor Gwenny en Robert: “We zijn ontzettend blij dat we voor Buitenplaats Sparrendaal hebben gekozen. Onze dag had niet mooier kunnen zijn dan dit. We zijn ontzettend tevreden over de bediening, we werden erg vriendelijk geholpen en niets was teveel gevraagd.”

Credits:
Bloemdecoratie en boeket: De Stijl – Floral Design
Visagist: Marina Archer Beauty
Fotograaf: Eppel Fotografie
Bruidsjurk: Aphrodite Bruidsmode
Pak: Roka Rotterdam

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp