Hilko & Wendy

Als jullie overwegen te trouwen in het voorjaar zullen Hilko en Wendy het daar helemaal mee eens zijn. Zij stapten in mei, midden in de lente, in het huwelijksbootje en hebben er geen seconde spijt van gehad.

Al meteen na het aanzoek van Hilko (natuurlijk zei ze ‘ja!’) bedacht Wendy dat hun bruiloft in de lente moest plaatsvinden: “Het voorjaar geeft ons een heerlijk gevoel. Alles staat in bloei en de mensen op straat zijn vrolijk door de eerste zonnestralen. De lente neemt echt gezelligheid met zich mee. Voor ons dus het ideale seizoen om te trouwen!”

Bij het zoeken naar een geschikte locatie sprong Buitenplaats Amerongen er al snel uit. Wendy: “Bij aankomst hadden we direct een ‘wauw’-gevoel, het voelde alsof we in het buitenland waren. We waren echt overdonderd van het totaalplaatje en het feit dat alles te vinden is op één locatie. En die oase van rust wanneer je binnenkomt… Prachtig!”

Ook over de voorbereidingsfase voor de bruiloft zijn Wendy en Hilko erg tevreden. “De medewerkers van Buitenplaats Amerongen hebben heel erg goed meegedacht met ons. Er was fijn contact, voor vragen konden we direct terecht en er is gezorgd voor een goede, nette afhandeling.”

Toen de grote dag kwam heerste het voorjaar op het landgoed en in alle details van de bruiloft van Hilko en Wendy. Van kleine veldbloemetjes tot perzikkleurige Dalia’s en witte Pioenrozen: overal waar je keek was het lente. Ook de bruidstaart was in een perzikkleur uitgevoerd. Wendy: “De tafels waren prachtig versierd en de grote vaas was een echte eyecatcher bij de ceremonie.” Ook het menu paste bij het seizoen: zalm als voorgerecht, kalfshaas als hoofdgerecht en aardbeien en ander vers fruit als dessert. Een ultiem voorjaarsmenu!

De romantiek die ze zochten vonden Wendy en Hilko in Buitenplaats Amerongen én in de lente. Ze trouwden romantisch in de tuinen, te midden van de bloeiende planten, bloemen en bomen: “De lente brengt romantiek met zich mee en is voor ons dan ook het enige geschikte seizoen om in te trouwen!”

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp