Justin & Kaylee

Justin & Kaylee’s huwelijksverhaal ontvouwde zich op het zonnige Mambo Beach in de zomer van 2022 en bereikte zijn hoogtepunt in 2023 met een winterse bruiloft op Buitenplaats Sparrendaal. Na het vragen van de hand van Kaylee aan haar vader maakte Justin hun vakantie naar Curaçao extra bijzonder door haar op Mambo Beach ten huwelijk te vragen. Dit intieme en prachtige moment markeerde het begin van een onvergetelijke reis naar het huwelijk.

Van de verkoelende zomerbries op Curaçao verplaatste het paar al snel hun focus naar het winterseizoen van 2023. “De liefde voor kerst leidde ons naar de keuze om op 15 december 2023 ons huwelijk te vieren.” De voorpret naar de feestdagen zal nu voor altijd worden gekoesterd als een herinnering aan hun bruiloft.

“De zoektocht naar de ideale locatie bracht ons langs zeven mogelijke opties, maar onze voorkeur ging uit naar Buitenplaats Sparrendaal, waar geschiedenis samenvloeit met een warme sfeer. “Met 50 gasten overdag en nog eens 20 voor de avond creëerden we een intieme sfeer die ons comfortabel deed voelen.”

Het plannen van de bruiloft was een plezierig maar omvangrijk proces, gevuld met persoonlijke voorkeuren. De gala dresscode werd zorgvuldig gekozen om bij het seizoen, de locatie en het winterse thema te passen. Natuurlijk was Kaylee vastberaden om haar droomjurk te vinden die in lijn was met het thema, een zoektocht die eindigde in de vierde winkel met een prachtige jurk met lange mouwen, subtiele glinsters en een motief dat leek op sneeuwvlokken. Zelfgemaakte winterse decoraties voegden een persoonlijk tintje toe aan de festiviteiten.

De dag zelf was doordrenkt van emoties, van vreugdevolle dansmomenten tot de aanwezigheid van al hun dierbaren. “Wat het extra bijzonder maakte, was dat mijn vader, ondanks zijn ziekte, deel uitmaakte van deze gedenkwaardige dag. Een liedje dat hij had opgenomen, werd afgespeeld in een ruimte bij de bar, waarbij hij de woorden “Wees zuinig op mijn meisje” playbackte.”

Kaylee is zo gepassioneerd geraakt door het organiseren van haar eigen bruiloft dat ze van plan is deze passie voort te zetten. Wil je op de hoogte blijven van haar ervaringen en inspiratie? Neem dan een kijkje op haar Instagram-pagina, @bruiloftmemories.

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp