Kim & Peter

Trouwen in de lente doe je, als het even kan, natuurlijk buiten. In juni 2017 was Buitenplaats Sparrendaal het decor van de romantische buitenbruiloft van Kim en Peter. Witte stoeltjes op het gras, rozenblaadjes langs het middenpad, een prieel van wit doek en een prachtige bloemstuk waren voldoende om de prachtige parktuin om te toveren in een fantastische trouwlocatie.

Het bruidspaar arriveerde rond 12 uur met de fotograaf op onze buitenplaats voor een fotosessie en een lunch. Rond half drie kwamen de 35 daggasten aan, die door de gastvrouw naar de witte stoeltjes in de tuin werden gebracht. Tijdens de ontspannen ceremonie renden het zoontje van Kim en Peter en zijn twee neefjes heerlijk door het gras. Kim: “Ook voor de kinderen was het super fijn dat we buiten trouwden. Ze kunnen op die leeftijd nog niet stilzitten, maar je hoefde er niet zo op te letten. Dat was helemaal goed.”

Na de ceremonie genoot het gezelschap van bruidstaart en Cava. Kim: “Het was allemaal goed geregeld. De taart stond klaar en werd aangesneden en wij kregen het eerste stukje. We waren door alle opwinding vergeten dat je de bovenkant moet bewaren, maar daar had de gastvrouw wel op gelet, dus die had ze veiliggesteld.”

De taart, de bloemen, de accessoires, de kleding van de gasten: de kleur van deze bruiloft was lichtblauw en dat zag je overal terug. En toeval of niet: het diner vond plaats aan gezellige, ronde tafels in de intieme Blauwe Kamer op de eerste verdieping. Gasten konden vooraf kiezen voor vlees, vis, of vegetarisch en een bijpassend wijnarrangement. Tijdens het diner werden er speeches gegeven. Kim: “Dat was allemaal goed afgestemd met de gastvrouw. Er werd met de gerechten heel goed rekening mee gehouden.”

Eigenlijk wilde het bruidspaar na het diner alle avondgasten eerst welkom heten en daarna de openingsdans doen, maar dat liep net even anders. Kim: “Toen we naar beneden kwamen hoorden we het liedje al, dus toen hebben we de openingsdans eerst gedaan en daarna iedereen welkom geheten.” Er volgde zelfs nog een moment waarop de bruid haar boeket vanaf de grote trap naar beneden wierp en uiteindelijk vertrokken Kim en Peter zelf als eerste, na een geweldig feest en een kleine midnight snack, om half één richting een hotel in de omgeving.

De gasten die in de buurt logeerden werden even later met taxibusjes naar hun hotel gebracht. Terugkijkend op hun grote dag zijn Peter en Kim nog steeds heel blij met hun keuze voor een lentebruiloft op Buitenplaats Sparrendaal: Kim “We waren er snel uit en we hebben van al onze gasten heel veel complimenten gekregen.”

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp