Linda & Thomas

Exact negen jaar na hun eerste date trouwden Linda & Thomas deze zomer op Buitenplaats Amerongen. Ze hadden in eerste instantie een andere locatie voor ogen, maar nadat bleek dat de locatie op hun speciale datum niet meer beschikbaar was, gingen ze verder op zoek. Via The Perfect Wedding stuitten ze op Buitenplaats Amerongen. “Toen we gingen kijken waren we meteen weg van de locatie,” vertelt Linda. “De uitstraling van de buitenplaats in combinatie met alle ruimtes sprak ons erg aan. We vonden het ook fijn dat er zoveel mogelijkheden waren qua plekken waar we konden trouwen, binnen én buiten.”  

Een dag na het bezoeken van de locatie wisten ze het al zeker: dit wordt onze trouwlocatie. Ze belden direct op en bevestigden de datum. Daarna konden alle voorbereidingen van start. “De voorbereidingen van onze grote dag zijn erg soepel verlopen. We hadden Rowie als contactpersoon, die zo goed met ons meedacht. Tijdens de bezichtiging maakten we samen een indeling die eigenlijk meteen al klopte. Ook konden we al onze vragen bij haar kwijt. Naast de detailbespreking vlak voor de bruiloft, zijn we twee keer langs geweest tijdens de Open Top Trouwlocatie Route om met onze ceremoniemeesters rond te lopen en alles te bekijken. Zo konden ook zij een goed beeld van de locatie krijgen.” 

In de ochtend van de bruiloft kleedt Thomas zich bij hen thuis aan en gaat Linda naar haar ouders. Daar haalt Thomas haar op, om samen naar de plek te gaan waar zij hun eerste date hebben gehad. In dit bijzondere park hebben ze de bruidsreportage, waarna ze terug naar het huis van Linda’s ouders gaan. Er staat een koets met twee paarden voor ze klaar, om hen naar de trouwlocatie te brengen. Een rit over een prachtige route, waardoor ze extra van de bosrijke omgeving van de buitenplaats konden genieten. “Bij onze aankomst stond iedereen voor de brug, waar wij met de koets overheen reden en een rondje langs het kasteel maakten. Bij het Poortgebouw zijn we uitgestapt, waar Thomas onze dochter ging halen. Samen liepen zij naar de tent, waar onze ceremonie was. Daarna volgenden onze bruidsmeisjes en als laatste kwamen mijn vader en ik samen aangelopen. De ceremonie vonden we allebei het mooiste moment van de dag. Dat doe je natuurlijk maar één keer en dan op zo’n mooie plek!”  

Thomas werkt bij de brandweer, waar ze een speciale traditie hebben. “Na de ceremonie stonden vormden mijn collega’s een erehaag inclusief brandweerauto’s en brandweerslangen voor ons en al onze gasten,” vertelt Thomas. “Onder de haag liepen wij naar het Koetshuis. Daar was de borrel met een pannenkoekentaart en tussendoor hadden we de fotoshoot met onze familie en vrienden. Na de borrel liepen we met z’n allen weer terug naar het Poortgebouw, waar prachtig gedekte tafels en een BBQ buffet voor ons klaarstonden. Het was nog even spannend of we wel buiten konden eten, want het leek te gaan onweren. Het was heel fijn dat het personeel flexibel was, waardoor we zo lang mogelijk konden afwachten. Gelukkig waaide het over en konden we heerlijk buiten genieten. Na het diner arriveerden de rest van onze gasten en kon het feest beginnen. Een prachtige avond met om half 10 onze openingsdans. De rest van de avond hebben we heerlijk gedanst op de muziek van onze DJ en de band”.  

“We hebben echt van de hele dag genoten,” vervolgt Linda. “We hebben ons nergens druk over gemaakt en konden van elk moment genieten. De locatie is dan ook zeker een aanrader. Het feit dat alles op één locatie zit is een groot voordeel, waardoor we geen heen en weer gereis hadden. Maar de locatie zelf en vooral het personeel waren een nog groter pluspunt. We hebben veel complimenten van onze gasten gekregen over de organisatie. Er waren genoeg hapjes, niemand zat zonder drinken en ze waren ook echt gezellig. We hebben een topdag gehad!” 

Credits:
Videograaf: Arthur | detrouwfilm.nl
Fotograaf: Nadechephotography | nadechephotography.nl
Pannenkoekentaart: Micha en Diana’s Patisserie – Hoogkarspel | michas.nl
Make-up & Haarstyling: Jose – Indahvisagie | indahvisagie.nl
Trouwjurk & bruidsmeisjesjurken: Covers Bridal Couture | covers.nl
Trouwpak: Stolk van Dam | stolkvandam.nl
Bloemen: De Stijl – Floral Design – Nieuwegein | destijlfd.nl
Trouwauto: Alfa Romeo Spider 8C – Exotic Cars | exoticcars.nl
Koets: Stalhouderij ‘De Zadelhoff’ | stalhouderijdezadelhoff.nl
Band: ThreeThird Coverband | threethird.nl
Openingsdans op Maat | openingsdansopmaat.com
DJ: DJ Art

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp