Marina & Bas

Op je huwelijksdag voor de wet én de kerk trouwen kan soms druk zijn. Daarom kozen Marina en Bas ervoor om twee dagen eerder al op het gemeentehuis van Utrecht voor de wet te trouwen. Op hun huwelijksdag was er alle aandacht voor de kerkelijke huwelijksviering en had het bruidspaar alle tijd om uitgebreid bij hun gasten te zijn.

Voor de kerkelijke huwelijksviering kozen Marina en Bas voor de Sint Petrus’ Bandenkerk, in het oude dorpje Rijsenburg, dat zich op maar vijf minuten wandelen van Buitenplaats Sparrendaal bevindt. Het bruidspaar reed na de kerkdienst in hun trouwauto naar het landhuis. “Ik zag het huis voor de eerste keer die dag, helemaal klaar voor onze huwelijksdag.” vertelt Marina. “Het was een mooi en intiem moment om met z’n tweeën een rondje te lopen door het prachtig versierde huis, net voor de gasten lopend arriveerden vanuit de kerk.’’

Na de ceremonie was het tijd voor een ontspannen borrel in de grote parktuin onder het genot van een feestelijk glas cava, een heerlijke bruidstaart en lekkere hapjes speciaal voor het paar bereid met Arabische en Nederlandse invloeden.

Na het maken van een aantal groepsfoto’s en bijgekletst te hebben met de gasten werd het gezelschap aan tafel genodigd in de Raadzaal. “Het was magisch! De lange tafels waren prachtig opgemaakt met bloemen en het grote bloemstuk uit de kerk stond centraal te pronken. Er hing een koninklijke sfeer!”

Eén van de meest bijzondere momenten was de sfeer tijdens het avondfeest waar de twee verschillende culturele achtergronden van Marina en Bas heel mooi samensmolten. De DJ bracht een mooie mix van Arabische en westerse muziek waarop werkelijk alle gasten aan het dansen gingen. “Dat vonden we van tevoren best spannend, maar het mengde erg goed!”

“Het was voor ons een overweldigende dag.  We voelden zoveel liefde van onze gasten, we werden getrakteerd op leuke en verrassende speeches. Bovendien hadden we de hele dag het gevoel dat het landhuis van ons was en dat alles kon. We zijn op alle vlakken volledig ontzorgd door de gastvrouwen en het bedienend personeel. Onze huwelijksdag was nog mooier dan we vooraf hadden kunnen dromen.”

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp