Max & Jean-Pierre

Op 1 september 2018 was Sparrendaal voor één dag het huis van Max en Jean-Pierre. Samen met hun familie, vrienden en collega’s vierden zij bij ons hun prachtige huwelijksdag.

Max en Jean-Pierre kwamen in september 2017 voor het eerst op Buitenplaats Sparrendaal. Max: “We hadden heel veel locaties geselecteerd en op een gegeven moment zagen we door de bomen het bos niet meer. We hebben toen een weddingplanner ingeschakeld en zij kwam met drie of vier locaties. Sparrendaal sprong er voor ons echt uit. We zijn meteen langsgegaan en waren erg enthousiast. We hebben ook nog wel een andere locatie bezocht, maar dat viel hartstikke tegen in verhouding met Sparrendaal. Dus toen zijn we direct teruggegaan naar Sparrendaal en hebben gezegd: we willen graag trouwen bij jullie!”

Het weer op de trouwdag van Max en Jean-Pierre wisselde telkens tussen zon en wolken, maar dan wel precies op het juiste moment. Max: “In de ochtend, bij het maken van de foto’s, kwam de zon er mooi door. Daarna konden we even lunchen en ontspannen en kwamen de gasten, toen was het wat bewolkt. Toen de ceremonie begon was het helemaal stralend. Een perfecte dag en goed getimed met die zon tussendoor.”

De ceremonie, waarbij 50 gasten aanwezig waren, duurde ongeveer 40 minuten. Er werden speeches gegeven en Max en Jean-Pierre droegen hun zelfgeschreven geloftes voor. Max: “Het was echt superleuk. Daarna hadden we gelijk een borrel en hebben we de taart aangesneden.” De borrel ging rond half zes over in een huwelijksdiner, waarbij het gezelschap genoot van een driegangen seizoensmenu met bijpassende wijnen. Op verzoek van het trouwpaar was het nagerecht met citroen vervangen door een dessert met chocolade. Max: “Na de koffie begon rond half negen het feest met onze openingsdans en dat duurde tot één uur.”

Van de keuze voor Sparrendaal hebben Max en JP geen moment spijt gehad, al leek er even wel een nadeel te zijn. Max: “Er mocht geen band spelen, vanwege geluidsoverlast voor de buren. Dat vonden we een beetje een minpunt, maar nu hadden we een DJ en die was ook superleuk.”

Ook over de medewerkers van Swijnenburg is het versgetrouwde echtpaar erg te spreken: “Het was echt warm, fijn personeel. Ze waren allemaal erg behulpzaam en konden alle vragen goed beantwoorden. De manager op de dag zelf was erg zorgzaam en was druk met ons bezig. Hij deed ook een goede overdacht met de manager in de avond.”

Voor Max en Jean-Pierre was het overduidelijk: er gaat geen trouwlocatie boven Buitenplaats Sparrendaal. Max: “Het is een gigantisch mooi gebouw, met een mooie tuin erbij. En qua gezelschap dat we hadden, paste het echt perfect: ongeveer 50 man bij de ceremonie en 100 man op het feest. Alles paste zoals wij het wilden, het voelde goed en het paste echt bij ons. Modern van binnen en klassiek van buiten: dat heeft Sparrendaal allemaal.”

De fotograaf die Max en Jean-Pierre hadden voor hun huwelijk was Richard Keukens.

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp