Mick & Lisanne

Op een prachtige zonnige dag in mei trouwden Lisanne en Mick op Buitenplaats Amerongen. De locatie stond op hun lijstje als vergelijkingsmateriaal, maar niet met het plan dat ze daar zouden trouwen. Tijdens de bezichtiging viel alles op z’n plek en wisten ze het zeker; dit was de locatie waar ze samen in het huwelijksbootje wilden stappen. 

Buitenplaats Amerongen ligt op een historisch kasteelterrein waar verschillende panden over het landgoed verspreid liggen, verbonden door de oprijlaan en omringd door natuur. Lisanne was vastbesloten dat ze van elk pand gebruik wilde maken om het maximale uit de trouwlocatie te halen. Ze was al vroeg op locatie zodat ze zich geen zorgen hoefde te maken over file en ze zich rustig kon klaarmaken. De first look van het bruidspaar was een paar uur later, samen met hun gezinnen en de ceremoniemeesters, op het witte bruggetje bij het kasteel. 

Na de fotoshoot zijn ze getrouwd in het koetshuis door Micks broer en zijn vrouw Simone. Zij had zich speciaal voor deze ceremonie laten benoemen tot BABS. “Mijn moeder heeft ook een speech gedaan tijdens de ceremonie en dat mijn zwager en schoonzus ons konden trouwen vonden we heel bijzonder”, vertelt Lisanne. “Ze hebben er veel werk aan gehad en we vonden het heel mooi om te zien dat ze dat voor ons wilden doen. Het maakte alles heel persoonlijk en intiem.”

Toen het ja-woord was gegeven, was het tijd voor de borrel en taart en vormden alle leerlingen uit de klas van Lisanne een erehaag. “Ik werk in het onderwijs en vond het heel erg leuk dat we konden regelen dat mijn klas er ook bij kon zijn.” Onder de erehaag door liepen ze naar de hooizolder in het poortgebouw, waar ze een video bekeken die de klas had gemaakt. Daarna hebben ze nog verder geborreld en genoten ze van een heerlijk diner in de wagenberging. 

De feestavond werd in het Koetshuis geopend met een spectaculaire openingsdans. Lisanne heeft 23 jaar gedanst en deze passie wilden ze graag terug laten komen op hun bruiloft. “Op een eerdere bruiloft waar we te gast waren had de bruid een verrassingsdans georganiseerd voor de bruidegom, maar dat wilde ik niet”, zei Mick. “Als we het dan toch gaan doen, wil ik wel meedoen!”

En zo heeft het bruidspaar hard geoefend. Lisannes dansdocent had een danschoreografie gemaakt. “Mick en ik begonnen de dans met langzame muziek, maar daarna heb ik samen met mijn dansmeiden de show gestolen”, aldus Lisanne. “Toen was er nog een stuk uptempo dat ik heb ingeleid met een stukje zang”, vult Mick aan. Alle gasten reageerden erg lovend over het optreden en ook de bruidsfotograaf zei: “Dit was de vetste openingsdans die ik ooit heb meegemaakt en ik heb op heel wat bruiloften mogen fotograferen!” 

Mick en Lisanne kijken met veel lof terug op hun bruiloft. “De voorbereidingen liepen erg soepel. Dit kwam met name omdat we allebei al goed voor ogen hadden wat we wel en niet wilden”, vertelt Mick. “Maar ook de communicatie met de locatie was erg fijn. Wij zijn geholpen door Rowie en het klikte meteen. Er werd snel gereageerd op onze mails en er werd goed meegedacht”, beaamt ook Lisanne. “Mick is van Indische afkomst en dit wilden we graag terug laten komen in het diner. Ondanks dat dit natuurlijk niet op jullie menukaart staat, hebben Rowie en de mensen uit de keuken toch voor een oplossing gezorgd. En wat hebben we genoten!” 

“Het hoogtepunt van de dag was voor mij wel de ceremonie, omdat we natuurlijk door onze eigen familie werden getrouwd. Het was zo intiem, persoonlijk en bijzonder om dit met elkaar te doen”, zegt Mick. “Ja, en wat ik ook bijzonder vond om te zien is dat iedereen echt moeite had gedaan voor ons”, vult Lisanne aan. “Zij hadden dus geleerd om ons te trouwen, we hadden de dansmeiden tijdens het feest, maar ook alle gasten hadden echt moeite gedaan om er mooi uit te zien. Mensen waren zelfs naar de kapper geweest om hun haar te laten doen en iedereen had zich gehouden aan de dresscode om lange kleding te dragen.” 

Mick: “We zouden de buitenplaats echt aan iedereen aanraden. Je merkt echt dat jullie ervaring hebben met het organiseren van bruiloften, maar het is wel persoonlijk. Dit maakt het heel makkelijk om alles uit handen te geven.” “We hadden best veel avondgasten omdat we allebei een groot sociaal leven hebben, maar het personeel onthield van iedere gast de bestelling. Daar hebben we veel complimenten over teruggekregen”, vertelt Lisanne.

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp